![]() |
Re: AYG
Sigur sigur una de 95 de touareg aduc pt show....!poate chiar 2.
E normal la cat suge atomu si electronu 5000:P. Termina upgradeul la electrica ce mai ai de facut....dupa motor pe caroserie ai tras? |
Quote:
poate faci pt data viitoare 10-11 parca |
Quote:
la 9.6V se opreste:lol: |
Quote:
ms pt info;) se opreste definitiv sau ? |
in mod normal
daca are indeajuns curent ... va intra in protectie deci nu definitiv ... si repet in mod normal ... si bineinteles in teorie ... in practica lucrurile ar putea sta altfel |
Frumos amplif!
Ai foarte mare grija cu el .. Nu se compara cu JBL-ul pe care l-ai avut inainte ... Nu e loc de greseli cu el, altfel te faulteaza ... |
Am facut rost de una identica cu a ta si ti-o pastrez....sa pui 2 la fel in spate. Strange niste bani ca sa ti-o las definitiv sa ai 1+2 in spate.
Pe langa asta, la competitie o sa iti mai aduc si pe cea de 95, si cu 4 baterii ar trebui sa fie cat de cat safe ptr amplif. |
sper ca va-ti gandit si la incarcarea acelor baterii ... nu doar la numarul lor ...
daca nu aveti cu ce ... macar sa le aduceti incarcate ... ca in cazul in care sunt multe si goale ... soarta amplificatorului ar fi aceasi ca in cazul in care ai avea o singura baterie ... dar plina 8) |
Multumim de precizari
|
aveai nevoie de ele asa ?! :lol:
|
da, multumim
p.s. eu personal am 3 redresoare ;) |
Cat incarca? Ah
|
sunt dalea mici, in 5-6 ore incarca o baterie de 55 ah....:-P
|
2 Attachment(s)
O poza sa mai animez situatia,
si 2 vreau cat mai multe table dastea aurii:arrow: :lol: |
1 Attachment(s)
Am incercat sa produc niste db cand inchid usa dar nici macar unu nu a vrut sa se arate
asa ca..... :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
- Copyright 2026 4Tuning