Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Nubira 1 - NT-98-ADU (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/165425-nubira-1-nt-98-adu.html)

hammerphilosopher 19-04-10 21:19

Re: Nubira 1 - NT-98-ADU

Hmm, si unde te gandeai sa il pui?:P pe lateral?

nt98adu 20-04-10 18:33

1 Attachment(s)
In lateral, jos, langa proiectorul din stanga. Deocamdata doar am vopsit spoilerul si dat cu lac. Maine v-a fi echipata iar nr. de inmatriculare montat corespunzator.;)

nt98adu 20-04-10 19:52

Revin: ma bate un gand sa o vopsesc toata profesional, la cuptor, cu o vopsea frumoasa. Stiu ca nu-mi scot banii in cazul in care o vand, dar parca nici nu vreau sa circul cu ea zgariata, cu spoilerul vopsit nou si restul vopselei vechi. GPL sa montez oare? Ma gandesc la pretul benzinei de 5 lei/litru nu la altceva.:rolleyes2

hammerphilosopher 20-04-10 19:56

Nu stiu cat merita GPL, pentru ca desi e mai ieftin, masina o sa consume mai mult gaz fata de cat consuma benzina, nu o sa mai aiba aceleasi performante ( nu ca asta ar conta, dar ca idee, cred ca stii).
Sa te gandesti, faci niste calcule, vezi daca merita :P
Se vede ca e spoilerul vopsit proaspat fata de restul masini?

nt98adu 20-04-10 20:02

Dupa un polish de uniformizare nu s-ar mai observa, insa am si unele zgarieturi retusate cu vopsea creion corector si nu cred ca zgarieturile pot fi inlaturate prin polisare.
Ramane de vazut. Acum se observa spoilerul vopsit proaspat. masina are totusi 10 ani si multe interventii pe vopsea nu au fost la ea. Plus de asta a circulat in Romania si asta stim cu totii ce inseamna.

GPL am mai avut pe masini. In afara de uzura motorului nu am observat mare smecherie. Asta in general pentru ca daca te raportezi la moment e super ieftin sa mergi cu GPL. Jumatate din pretul benzinei. Totusi e valabil pentru cei care circula si eu nu intru in categoria lor.

raresvintea 20-04-10 21:16

repecte omule! gpl-ul merita doar daca faci anual mai mult de 40.000 km.... Iar de vopsit daca ai atelier si vad ca te pricepi poti scoate doar materialele si ici colo ceva "manopera". Mai degraba eu as colanta ca te ajunge la 1000 lei si iese cum vrei tu, adica ma refer la culoare, asa cu vopseaua materialele si munca te ridica dublu daca nu triplu.

Tu, din cate vad ai ceva posibilitati adica unde sa lucrezi la masina si de asta depind multe.

Iar colantatul daca vreo cioara aiurita iti lasa vreo frumusete se curata, daca te saturi de culoare o colantezi din nou, iar daca un element de caroserie pateste ceva e mult mai simplu de reparat....Cel putin la concluzia asta am ajuns eu si daca ma hotaresc sa tin masina ii repar rugina si colantare.

TheEnZo 20-04-10 21:32

Parerea mea ca pe masina ta merita GPL , motoarele daewoo pe benzina de pe cielo/espero/nubira/leganta au consum de combustibil destul de mare si nejustificat ... !

raresvintea 20-04-10 21:34

sa nu ii transformam topicul omului in lungile dezbateri gpl/benzina. Un motor gpl nu va avea aceeasi savoare cand turometrul tinde catre linia rosie.... are farmecul lui asa..... iar investitia se amortizeaza greu, mai ales la o masina veche

nt98adu 20-04-10 21:45

Eu am cumparat-o in decembrie la 150kkm si acum am 152kkm, deci nu ar tb. GPL. Ma gandeam ca daca ajunge benzina f scumpa, sa trec pe GPL.

@TheEnZo, motoarele au un consum mare de benzina cand uleiul si filtrele se utilizeaza dublu sau chiar triplu duratei lor, cand defectiunile se tin lant si cand sunt excesiv de uzate.

Offtopic: am un amic cu un Audi 80 de prin 1990 care nu a schimbat uleiul la masina din 2006 ci doar a completat. Cam cat consuma si cam cum functioneaza saracul motor? Cica vrea sa vada cat rezista... Asta inseamna bataie de joc din punctul meu de vedere si nu justifica experimentul.

VaLeX 20-04-10 21:47

Felix , nu se ia politia de tine daca nu ai numarul pozitionat pe centru , din cate am inteles vrei sa`l pui in stanga jos ...sub proiector , asa as face si eu ca bara mea tot shaved o sa fie ...

nt98adu 20-04-10 21:50

Scrie undeva ca numarul tb. sa fie pe mijloc? Daca nu, eu il montez intr-o parte si undeva langa proiectorul din stanga.

banzay 20-04-10 21:53

Am gasit link-ul asta intamplator... https://forum.4tuning.ro/221-colt-leg...ml#post3278615 Si eu ma gandeam sa il montez tot in lateral, deja astupasem, dar... pana la urma l-am montat pe mijloc, un pic stramb intentionat, dar nu cat sa bata la ochi.

Myk3 GhO$t Dr1v3r 20-04-10 22:19

Mai folosesti suportul ala de numar?daca nu il vreau eu ca al meu e cam stramb un pic.imi dai un raspuns cu decizia ta?pls!!!

nt98adu 21-04-10 21:21

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3296437)
Am gasit link-ul asta intamplator... https://forum.4tuning.ro/221-colt-leg...ml#post3278615 Si eu ma gandeam sa il montez tot in lateral, deja astupasem, dar... pana la urma l-am montat pe mijloc, un pic stramb intentionat, dar nu cat sa bata la ochi.

La naiba, chiar asta nu o stiam. Insa care sunt locurile special destinate?:rolleyes2 Ca de exemplu, la o bara perfect dreapta locul destinat poate fi usor intr-o parte. Eu l-am montat in lateral, insa nu am chef de discutii cu nimeni, deci v-a fi montat pe centru insa mai jos sau la mijloc dar usor stanga.:ciggy:

nt98adu 21-04-10 21:23

Quote:

Originally Posted by Myk3 GhO$t Dr1v3r (Post 3296537)
Mai folosesti suportul ala de numar?daca nu il vreau eu ca al meu e cam stramb un pic.imi dai un raspuns cu decizia ta?pls!!!

Maine iti pot spune.

All times are GMT +2. The time now is 23:52.

- Copyright 2026 4Tuning