Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   EUROPENE (https://forum.4tuning.ro/400-europene.html)
-   -   Na, că Trabant nu era ! Este acum! (https://forum.4tuning.ro/400-europene/16474-na-trabant.html)

St3FaN 20-11-07 07:48

Re: Nah ca Trabant nu era ! E akuma!

1 Attachment(s)
Am revenit si cu poza :)

ALEX_Agressor 20-11-07 11:51

Quote:

Originally Posted by St3FaN (Post 1207232)
Am revenit si cu poza :)

Stefane ai grija ca cu difurile alea ,cand o sa cobori geamul o sa ti loveasca in magnetul de la difuri ,tre facut distantier pe panou,numa bine

ALEX_Agressor 21-11-07 21:13

3 Attachment(s)
poze de la Tuning show 18 nov winner for Coolest Exterior Cj 06 tgr

St3FaN 22-11-07 08:14

Stiu Alex ca ajung in magnet geamurile cand le cobor dar o sa fac in asa fel incat sa fiu atent si sa le spun la cei care se urca sa nu dea tare in jos in dreapta :) ce sa`i faci compromisurile

Grigoras Cristian 23-11-07 21:06

calumea frate. bafta in continuare

IndyGG 24-11-07 20:18

are ceva facut la motor?

St3FaN 25-11-07 09:20

2 Attachment(s)
Am revenit cu poze cu semnalizarile si triplele ! Ignorati ca nu era spalat :d

ALEX_Agressor 25-11-07 15:56

5 Attachment(s)
CONCURS * Micii monstri pe patru roti

„Trabi Race“

Autor: text Andi DAISZLER; foto Diana SANDOR
Data publicarii: 19/11/2007
Citeva Trabanturi vechi de zeci de ani au tinut ieri piept unor adevarati monstri la intrecerea pusa la cale de Organizatia Studentilor din Universitatea Tehnica si denumita „Trabi Race“.

Trabant de 90 de cai!

Click pentru imagine marita

Trabi Power, un "monstru" al soselelor evaluat la "1.000 si ceva" de euro
Cartodromul din capatul cartierului Gheorgheni a fost ieri locul de intilnire pentru iubitorii de Trabanturi, dar si de masini adaptate special. Intitulata „Trabi Race“, intilnirea a incercat sa scoata in evidenta pasiunea pe care clujenii o mai au pentru masinile aparute dupa al doilea razboi mondial. „Am cumparat masina asta acum vreo 3 luni. Am dat 600 de lei atunci pe ea si am mai bagat cam 1.000 si ceva de euro in ea, ca sa o modific“, explica Alexandru Florescu, posesorul unui Trabant refacut aproape in totalitate. Masina are aproape 90 de cai putere, fata de cei 25 de care dispune un model din fabrica. Motorul a suferit cele mai multe modificari, astfel ca acum motorul vechi de 600 de centimetri cubi a fost inlocuit de unul care dezvolta mai bine de 1.000. Alexandru sustine ca ar vinde masina pe care s-a chinuit citeva saptamini sa o aranjeze, iar pretul pe care-l vrea pe Trabantul sau de 90 de cai putere este doar „1.000 si ceva de euro, cit am bagat eu in ea“.

Flacari pe esapament

Click pentru imagine marita

Cu toate ca vedetele zilei au fost ieri vechile masini germane, evenimentul a gazduit si mai multe intreceri in care sa se evidentieze autoturisme ale caror modificari costa citeva zeci de mii de euro. Evenimentul de ieri, pus la cale de Organizatia Studentilor din Universitatea Tehnica si ACS Crazy Drivers Romania, Filiala Cluj, a cuprins si competitii la nivel de tuning, dar si curse pe cartodrom. Printre cele mai interesante categorii au fost „Best Exhaust“, „Best Interior“, „Best Exterior“ sau „Best Autohton“, cea din urma fiind rezervata doar Daciilor si Trabanturilor.@!!!!Ca Idee care i interesat vand masina la pret f bun merge si arata f bine pret informativ 1000 euro!

bolidu' 25-11-07 20:03

ffffoarte tare trabantul albastru.felicitari proprietarului.asta da pasiune,sa bagi atatia bani intr-un trabant.a iesit super mishto.bafta in continuare.daca reusesti sa-i pui si motor de golf1 esti beton.bafta

St3FaN 25-11-07 20:29

Quote:

Originally Posted by IndyGG (Post 1214319)
are ceva facut la motor?

Pai are cam asa:) la motor pistoane, cilindrii si segmenti de curse de la unguri! cota 0 e 72 mm iar eu am cota a -8a adica 74 mm ! si un pic umblat prin carburator

St3FaN 06-12-07 14:14

3 Attachment(s)
Am revenit cu detalii :) filmulet : https://www.youtube.com/watch?v=Vujv-C_top4 si poze

WOLFI3 09-12-07 14:09

Salut mann...acuma eu sunt la fel ca tine acus cateva luni, nu am nici io permis, dar deja conduc....pana in data de ayi m-am ocupat de un matiy, matiyu lu tati, dar VREAU NEAPARAT UN TRABANT.....deci tata ave, a vanduto dar nu au transcris-o...deci e al nnostru inca...asa ca o recumparam)o luam inapoiÖ sper...si incepe meseria.....dac ai timp trimitemi in pm. idul tau de mess'''

St3FaN 09-12-07 16:35

id: laipy_2oo6

St3FaN 13-12-07 11:23

3 Attachment(s)
poze :) din weekend

NightClubRacer 13-12-07 11:25

hai ca l-ai facut frumos!!! :D cat te-a costat tabla striata?

All times are GMT +2. The time now is 01:45.

- Copyright 2026 4Tuning