![]() |
Re: E36 - 316i compact
Cel mai frumos lucru pe care il are masina asta este........Blonda din poza de mai sus !!!
|
corect mariane:lol:
|
Ce se intampla cu bordul,sa nu spui ca il faci verde ca e grav :sad:... :lol::lol:
|
io prindeam ceva radio acolo :))
|
bai...(imi permiti sa-ti zic bai?) bai Marian...si cam ce anume nu-ti place tie? in al doilea rand, blonda de pe capota nu-i un lucru:)) si nu face parte din masina.
Si cu ce am gresit eu ASA de tare la masina asta de tie nu iti place deloc? sau doar te dai la iubita mea?:)) |
bordul e gata vopsit:P e negru mat, nici nu ma gandeam sa il fac verde :))
o sa mai postez poze cand o sa incep sa il asamblez |
Quote:
si nu uita ca eu sunt fan culoarea verde !!!...succes mai departe :D :D :D ! |
Quote:
Am urmarit mereu topicul , sincer ... imi place masina . Chiar daca nu sunt un mare fan compact , masina ma incanta . |
la masina s-au mai facut modificari minore...si se vor mai face, sper sa pot aduna pozele cumva sa le postez.
|
imi place sa mai vad din cand in cand cate ceva iesit din tipar...is satul de BBS si de chituri M si asa mai departe...succes cu masinuta ta pe mai departe...mie chiar imi place...mai ales culoarea!
|
Quote:
|
Quote:
Si cand te gandesti ca eu sunt "posesor" de chit M pe masina personala.... Totusi asta e numai o parere....desi ma gandesc ca mai sunt oameni ca noi pe forum care sunt satuli de masini identice cu culori diferite,jante identice dar culori diferite. |
5 Attachment(s)
ceva poze la ce am lucrat azi la interior, mai am si cateva poze cu bordu "befor & after" dar nu le mai gasesc...infine, oricum vor mai fi poze in momentu in care le montez si sigur vor aparea mici improvizati de moment :))
pizza tot de mine e facuta "home made" asa intr-o pauza:oops: |
UOIOIOIOIOOOIII szuuuuper taree
|
De ce nu incerci bordul de sedan /touring pe compact ???
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning