![]() |
Re: Shadows Racing Team
Provenzano: ma dai si pe mine o tura cu M5 ? ca tare sunt curios care e senzatia intr-o masina de 400 de cai cu tractiune spate :D
|
Provenzano:n-ai pentru ce..poate ne vom intalni la un concurs oficial:D
|
florynvl (X29 ZMT): da, cum sa nu.Oricum a mea are acum vreo 450 hp.
Rac3r: in martie la expo |
nu il da Provenzano....pana nu se lasa de droguri nu il da....auzi la el 3-0....al nanii sa fii
|
trafy esti prezent ca de obicei:P
|
De cand m-am lasat de droguri viata mea e mereu oniline: sunt racit, ma trezesc devreme, n`am benzina, am decat 3 lei in buzunar si lista poate continua...tu ce faci ?
|
Ma io nu stiu cum sta treaba dar stiu 1 singur lucru :
... Sobo are o varsta , are un caracter si din momentul cand a povestit ce s`a intamplat sunt sigur ca au fost 2 victorii ale lui si 1 a celui care se exorcizeaza pe aici cu 3-0 al lui . Daca tot are incredere in 320 lui il astept oricand cu 40 metrii avans. Trafy apuca te iar de droguri , ca e plictiseala mare ... trust me |
lasati-va ma de droguri ...reveniti-va...
Acuma serios vorbind....nu pot sa zic exact cine a batut ca nu am fost acolo dar...sa luam in calcul si performantele masinii: BMW E36 320i - 1993 - - 1270 kg - 150 cai - 190 Nm - 0-100 - 9.80 s - benzina aspirat 325TDS - 1993- - 1335 kg - 145 cai - 279 Nm - 0-100 km/h - 12.0 s - TURBO + soft Deci daca stam sa analizam specificatiile...TDS-ul ar castiga pentru ca are si cuplu mai mare, are si turbo....si soft ...totul depinde de soferi acuma.....cel mai corect e sa se mai dea din nou. UnNimeni - cand te mai fac ca data trecuta ?:)))) |
Quote:
|
Quote:
|
cate discutii...asa ceva
|
daca e prea frig sa se puna totul in practica :))))
|
sa se mai incalzeasca timpul...si apoi o sa se intample iara 2-1 pt soby:)))
|
sa se intample si 4-0 pentru shobo nu e problema :)))
|
normal,masina mai puternica sa castige:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:07. |
- Copyright 2026 4Tuning