![]() |
Re: Noul Club Auto-tuning "west Wild Winners"
Quote:
|
Quote:
eu la zozo i-am spus GURA si sa bage mare...........acuma ce a iesit din asta sau ce vrei tu sa scoti din asta .hm infine....eu nu stiu de ce puneti suflet la vorbe in vant mai ales scriptice!!!!! |
tuning nsx= povestea *****
M-am lamurit si cu dr zozo....povesti din fratii grim asa ca bafta ...nici nu are rost sa-mi bat capul.... Sa zici merci daca reusesti s-o pui pe roti sa mearga....ca la tuning motor ...mai bine te lasi si o iei la spoilerit si picturi ca la astea te pricepi |
DEJA E BUCATELE MOTORUL FRATE,si nu ma mai grabesc.iar cu frati grim,mai vedem noi la ce ma mai pricep
|
hai da-ne pe spate ca esti si mecanic....sincer daca erai nu mai ziceai aberatia aia cu 1700 de parai un kit turbo...asa ca ....
P.S. Poate merge sa te dai mare si tare si lumea iti mai inghite laudaroseniile prin oradea....dar pe aici prin sud-estul tzarii nu prea ...asa ca fii mai realist ..si cand o sa bata nsx-ul tau subaru 555 din cta......am sa-ti fac cadou masina mea |
nu fitzi rai baetzashi,ca se pot spune multe lucruri,shi pana la urma rezultatul conteaza,nu?;)
|
Quote:
Deocamdata acel subaru are pe bune si fara nici un fel de glume 440 CP testati pe banc in Elvetia ... da Burnout la plecare de pe loc din toate 4 rotile , cu cauciucuri de strada ... |
Quote:
|
Quote:
:) |
Din cate stiu eu topicul se numeste == Noul Club Auto-tuning "west Wild Winners"== insa nu cred ca s-au scris mai mult de 6 post-uri pe seama acestui subiect. In rest lume multa, debitari la greu pe N teme, toata lumea se pricepe, toata lumea e experta.
Imi pare rau ca nu exista inca un club adevarat, format fie si dintr-o mana de oameni care sa se intalneasca odata pe sapt., care sa surubareasca la masini si sa se ajute reciproc. Poate cer si eu prea mult, insa in afara de ambitii, invidie si ironii prea multe n-am vazut pe sectiunea Oradea. Cu stima L. |
Quote:
|
Quote:
|
Re: Noul club auto-tuning "Wild West Winners"
noi cred ca o sa avem alt loc de intalnire...ceva mai retras ca sa ne mai putem si distra schimba o vorba bubui muzica etc,
o sa va comunic locul pe care lam gandit spalatoria sta la dispozitia membrilor clubului peste 10 zile. borsului in curte la vimex |
apropo,ma duc in ungaria la tuning sa mai cumpar niste cupe:))
ca asa am auzit ca alea care le am leam cumparat:)) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:03. |
- Copyright 2026 4Tuning