Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Provocari (https://forum.4tuning.ro/85-arad/16243-provocari.html)

AR33COP 16-05-07 23:23

Re: Provocari

nu ai cum sa ma faci la consum.imi ia 30 in oras.eu ar trebui sa-mi agat un peco la carlig.

tristan 16-05-07 23:34

Quote:

Originally Posted by AR33COP (Post 905107)
nu ai cum sa ma faci la consum.imi ia 30 in oras.eu ar trebui sa-mi agat un peco la carlig.

ejti sigur? gandeste-te bine :lol:

tristan 16-05-07 23:46

Quote:

Originally Posted by BULLETTT (Post 904938)
Mai da voi toti aveti masini de peste 200 cp...trebe sa fac ceva..nu se mai poate asa:???:

cam tarziu .... trebuia deja sa ai ceva axe cu came....

theabsolutesound 16-05-07 23:50

hmm..cate provocari ...eu inca nu va provoc ...dar .....:lol: :lol: urmeaza .....;);)

TEKIN 17-05-07 00:33

pariez pe dogtuning daca castiga el primesc 2 sticle de jack daniels criss ???? daca castigi tu primesti 2 jack e bine ??? sper ca o sa va fac o supriza cu masina mea SPER....

criss 17-05-07 00:53

Quote:

Originally Posted by theabsolutesound (Post 905154)
hmm..cate provocari ...eu inca nu va provoc ...dar .....:lol: :lol: urmeaza .....;);)

hai intra si tu pe 17 iunie :-)

Tekin tot cu Jack?... DOG-ule tre' sa punem la cale o strategie sa ne alegem si noi cu ceva din atatea pariuri :-)

...pe PIT nu parieaza nimeni?,nu sti niciodata de unde sare iepurele ;) ,si stock e rapid fiatu'

Fara indoiala ca il face COP pe MORGHEN la consum ...dar nu cu mult,e stransa cursa :lol:

AR33COP 17-05-07 08:33

Quote:

Originally Posted by criss (Post 905249)
hai intra si tu pe 17 iunie :-)

Tekin tot cu Jack?... DOG-ule tre' sa punem la cale o strategie sa ne alegem si noi cu ceva din atatea pariuri :-)

...pe PIT nu parieaza nimeni?,nu sti niciodata de unde sare iepurele ;) ,si stock e rapid fiatu'

Fara indoiala ca il face COP pe MORGHEN la consum ...dar nu cu mult,e stransa cursa :lol:

aaa....m-am prins.ii spart rezervoru de aia consuma mai mult.ii face plinu si cand pleaca din peco mai are juma de rezervor ca restu e pe jos la pompa.

P I T 17-05-07 13:47

PE MINE NU TRBUIE SA PARIEZE NIMENI................:lol: FAPTELE SE VOR VEDEA ... STITI CUM E....................:?: VORBA MULTA OBOSESTE CP DE SUB CAPOTA:D

ar 79 dix 17-05-07 17:53

moama cata lume va fi la oradea! eu pariez pe totzi din arad ca ii mai bine, hai facetzi orasul sa triumfe! bv baetzi! avetzi masini cu care sa va datzi, nu cred ca vor fi adversari pt voi!
oricum copule la ce masina ai nu cred ca ai sa pierzi, nu ai cum!ar fi beton sa te vedem si pe tine la start!

P I T 17-05-07 19:32

cum stati cu masinile.................:lol: mai aveti de lucru la ele:D

BULLETTT 17-05-07 20:16

Am incaruntit deja:x...m-am saturat de masini vechi...in loc sa merg pe strand sa beau si sa ma simt bine,tre sa umblu dupa piese, sa lucru la ea,sa o duc la mecanic.

criss 17-05-07 20:27

Quote:

Originally Posted by BULLETTT (Post 906305)
Am incaruntit deja:x...m-am saturat de masini vechi...in loc sa merg pe strand sa beau si sa ma simt bine,tre sa umblu dupa piese, sa lucru la ea,sa o duc la mecanic.

glontzule nu te mai canta atat si pregateste numa masina pt Oradea :poke:

P I T 20-05-07 14:13

trebuie sa ne grabin sa terminam masinile..........:lol: tot mai repede se apropie data de 17 iunie:shock: trebuie sa facem o impresie buna bihorenilor om fi multi cred ........ numai io mai vin cu vreo 3:D noi o sa fim doar cu masini italenieti
:-) ......................

morghen 20-05-07 15:24

bah nu tre sa facetzi impresie nimanui...trebuie doar sa incercatzi sa devenitzi cei mai buni daca tot v-atzi bagat in treaba asta !

criss 20-05-07 15:35

Quote:

Originally Posted by P I T (Post 910406)
numai io mai vin cu vreo 3:D noi o sa fim doar cu masini italeniet

enumera-i sa-i trecem pe lista :-)

All times are GMT +2. The time now is 08:32.

- Copyright 2026 4Tuning