![]() |
Re: Opel Calibra - Red Bitch
Quote:
PS: am aflat cu ceva timp in urma ca masina e an 92 ,ci nu 94:D (cum credeam eu) |
Te-ai scos daca iti trece in acte rosu negru nu o sa ai nici un fel de probleme cu politia.
P.S. Vezi ti-am zis ca nu poate sa fie din 94 :D |
Quote:
ps: si pana la urma ai avut dreptate ca nu-i din 94:oops: |
4 Attachment(s)
care din astea doua modele de jante ar da mai bine pe masina mea, cele pe 17" spitzate sau aceste aez extreme pe 16" ?
ps: cele pe 16"...una din jante (de pe spate) are pe interior o mica fisura pe lungime de 2cm!!! cum se poate remedia si daca dauneaza intr-un fel sau altul!!?! |
Quote:
|
Quote:
|
Mie îmi place foarte foarte foarte mult modelul din prima poză...
De alea caut şi eu de doi ani de zile... |
Cat despre fisura nu iti fa griji , si eu pe ale mele de 17 am avut la inceput fisura dupaia a devenit crapatura , mi le-a facut cineva in oradea + vopsit , intreaba-l pe flexatu cum au iesit :D.
Eu as merge pe 17" , nush altfel arata calibra cu 17" , 16" mi se par asa de mici :D |
2 Attachment(s)
Quote:
baiatu cu care trebuia sa fac schimbul vroia sa ma traga pe sfoara cu niste jante total diferite cu ce arata in poze... si cu un model "aproape asemanator" ....plus de asta una din ele avea o bucata de 5cm2 sarita !!! o sa caut capace pentru jantele mele ,urmeaza sa fie reconditionate profesional...si vor arata intr-un mare fel !!!:D PS: baba mea are acte de ROmania !!! luni urmeaza sa achit taxa de poluare la financiar , apoi la politie pentru certificatul masinii + numere !!! care din astea astea ma sfatuiti sa le pun : DJ-89-CTL (catalin 89-anul meu de fabricatie :-P) DJ-89-RMC (numele meu complet cu initiale DJ-31-TCH (bitch) DJ-89-KTA (asta mi se pare ca e deja ocupat) DJ-89-NSL |
NSL sau CTL :D
|
Quote:
|
DJ-89-CTL
|
Quote:
|
Quote:
Astea imi par si mie cele mai frumoase... |
ca tot mi-au iesit noxele ok si nu am avut probleme la RAR...ma bate gandul sa dau catalizatorul jos....sa-l inlocuiesc cu tzeava direct sau toba de presiune ? daca totusi il dau jos catalizatorul....imi vor aparea martori in bord gen "ceck engine" sau altele !!! ma avantajeaza in vrun' fel sau altul scoaterea catalizatorului ? din ce stiu eu motorul ar respira mai bine si ar trage ceva mai bine....afecteaza cumva si consumul ? need help...
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:13. |
- Copyright 2026 4Tuning