![]() |
ow... yeah... :roll:
|
3 Attachment(s)
dupa ce am postat SL-u ala 500 lovit am acum alta masina !!!la fel de uimitoare si incredibila , pe care unii au vazut-o doar la TV ! trebuie sa recunosc ca e prima data cand vad un monnstru deasta LIVE ! pozele sunt facute acu 5 minute!!!
PS: azi am ratat un MB CL 500 cu tuning de AMG pe el,..cu NR de bucuresti!:(..pe cand sa il trag in kip ..a disparut :) DODGE VIPER GTS |
3 Attachment(s)
partea 2
|
3 Attachment(s)
part 3.... sper ca v-a placut
|
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes:
|
pai asta era shi in constanta dar nu am apucat sa ii fac poze.
|
whohoooooo
WOB... asta da :twisted: |
Asta a fost parcat la mine in fata balconului :P ... a stat la un tov de-al meu in chirie a venit la mare
|
:x :x :x Draqu` l-a vazut toata constantza numai eu nuh...
Cred k eram plekt la tzara! :oops: |
Mda ...
Cam nasol sa o i-a Viperu de la M5 , nu ??? Aha ! Dar Ferrari 360 Modena de la Subaru ??? Tot la fel de nasol nu ? Unde ? In Constantza ! Pe Bulevardul Tomis ! :peace: |
Re:
Quote:
|
ray si eu am vazut modena ala in constanta 77 uno..se incorda prin mamaia pacat ca nu eram cu masina mea.. :twisted:
|
catalin rs4 .. ce rost avea? si daca alergi il intreci pe ala :D tu, in schimb, nu aveai unde sa te duci cu bijuteria.. ramaneai blocat in trafic..
|
Off-topic... Off-TOpic la greu... :x V-am scris mai sus unde sa vb. despre asta! :cry:
|
am vazut..multe masini tari in constanta....dar am fost fara masina.... :cry: :cry: :cry:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:11. |
- Copyright 2026 4Tuning