![]() |
Re: Locatii unde puteti gasi revista:
Croco, incearca sa intrebi de "patru tuning" si nu de "for tuning". De multe ori mi s-a intamplat sa nu fie cunoscuta a doua varianta ci prima. La pic, ai intrat la intrarea din spate, cea dinspre santierul naval (Aker), nu ? Cauta cu atentie ca trebuie sa fie, sau poate sau vandut absolut toate...cine stie?
|
Croco draga, chiar acum am fost la pic. Mai sunt 10 nr. din 4tuning, mari si frumoase. Uitete mai bine la standul de reviste!!! Esti sigur ca la pic ai fost (ala de langa Dunare si Aker) ?
|
sry:P..vina mea...n-am citit tot mesajul:P...am vazut doar partea cu pic....si am cautat-o peste tot in afara d standul cu reviste..(oricum nici la informatii nu stiau ca au reviste...)
;))stiu unde e pic..*****ie mare si pe el..n-am cum sa-l incurc... ms d informatii...o sa dau buzna si o sa-i invat si p aia d la informatii:P |
in baia mare oare o sa gasesc revista ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Prin Valcea unde o gasesc ca m`am uitat peste tot si nimik...
|
in targu mures pot gasi undeva revista ? sau chiar tarnaveni(jud mures) ?
|
in pitesti??? am intrebat peste tot si nu am gasit pe nicaieri.... si cica nici nu au avut-o niciodata....
|
Ieri 26.08.2008 am constatat ca acel chiosc de ziare din cadrul magazinului Pic Braila nu mai exista (s-a desfintat). Deci unde gasim revista de acum incolo???
|
Pentru cei din Bacau...se gaseste revista la chioscul de ziare din fata de la Luceafaru !
|
Quote:
|
Quote:
|
Stie cineva de unde se poate achizitiona revista, in Braila? Am verificat la toate locatiile postate pe forum. Nimeni nu a auzit de revista. Le-am spus vanzatorilor pe litere si se uitau la mine ca la nebuni :shock::shock::shock:
|
am si eu o intrebare pt cei care realizeaza revista... nu pot adauga cate un sticker revistei? Multa lume cauta stickere si cred ca asta ar fi o metoda foarte buna pt a ne multumi pt toti, cei care cautam asa ceva. Revista si asa are vanzare, dar va creste, cred:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:43. |
- Copyright 2026 4Tuning