![]() |
Re: E36 - 318i DNY
Eu am nevoie pe stanga ... e ala de la sofer
|
Maine trebuie sa mi ajunga si farurul dupa stanga . Azi am fost si pe la service , trebuia ca maine sa o ridic dar mai dureaza .
|
5 Attachment(s)
A ajuns farul :D , Bosch Made in Germany . Acum astept sa fie gata masina . In momentul de fata mai are pragul drept de facut si intra la vopsit . Vineri ar trebui sa fie gata .
|
Merge chiar si flash-ul pe lunga ?
Asteptam sa-l vedem pe masina ! p.s. Oricum tre':-P sa ne intalnim ....ca din cauza ta o perioada adio masa calda !:-) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Azi am fost la service iar :D Pe la 10 cand am fost eu o suflau de praf si se pregateau sa o bage la cuptor :) Luni dimineata sa fiu la service sa o ridic . Am atasat si o poza cu ea . Am facut poza doar pe partea dreapta ca pe stanga nu aveam cum dar au facut baietii de la service si cum era cand am dus o si o sa le iau de la ei .
|
Gata am luat masina :D :D :D Radiez de fericire ca aia mici :) diseara pun si poze cu ea .
|
or facut-o bine? :D
|
Quote:
|
Bine ca e din nou sanatoasa.Asteptam poze.
|
13 Attachment(s)
Gata si pozele :D A fost vopsita toata inafara de capota de la portbagaj pentru ca avea rugina . A ramas sa cumpar alta capota si sa o duc la vopsit ( se vopseste tot pe banii lor ) . Am schimbat si farul din stanga al masinii ca era sticla crapata ( pentru userul Sparkle_81 - merge pozitia , faza scurta dar aia lunga nu ... dar intr un tarziu mi am dat seama ca aveam becul ars :D ) . Masina a iesit perfect , sunt foarte multumit de cum a iesit . Voi face zilele astea cateva poze mai clare , ca mi s-a spus sa nu o spal cateva zile pana se incheaga bine vopseaua .
|
Hai domne' ca-mi place ; a iesit bine ! Parerea mea este ca intr-o zi , sa desfaci farul de pe partea dreapta a masinii si sa-l cureti de praf .S-au astepti sa ne intalnim si il curat eu . Este o diferenta de claritate , cel putin asa mi se pare mie , intre cel de la mine si cel care a ramas de la tine .
In rest imi place , rezolvi capota si este ok ! Felicitari inca odata ! |
Quote:
ma bucur ca sa rezolvat intr.un final...a iesit bine, sa faci si capota si apoi sa tragi o sedinta foto sa arati tot ce e mai frumos;) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:24. |
- Copyright 2026 4Tuning