Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   SAAB refuza sa moara (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/159489-saab-refuza-moara.html)

ionut_cluj 20-12-09 23:10

Re: SAAB refuza sa moara

Daca nu ma insel, Saab e singurul constructor care are doar motorizari Turbo la ora actuala... bine zic?

Car Lover 20-12-09 23:19

Este 9-3 de 1,8 si 122 de cai aspirat. In rest sunt doar motoare turbo. Totusi e ceva si lucrul asta.

ionut_cluj 20-12-09 23:23

noul 9-3 nu mai are motorizarea de 1.8 aspirata.

Car Lover 20-12-09 23:25

Ma uitasem acum ceva minute pe saab.ro si era si ea trecuta,ma rog...

L.E. Da, ai dreptate. M-am uitat si pe saab.de si acolo nu mai apare.:D

ionut_cluj 20-12-09 23:29

Da, pe noul 9-3 nu este niciuna aspirata, cea mai mica e 1.8 Turbo 150 cp.

http://www.saab.com/global/en/start#...echnical-data/

johhny 21-12-09 00:26

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 2909449)
Si poate-mi explica si mie cineva de trebuie sa fie Saab pe moarte si Audi sa traiasca ca sa creeze masini de genul Q7 A1 etc. E pur si simplu nedrept.

pentruca nu are vanzari, ca pana la urma la asta se rezuma totul. La fel este si cu magazinele, nu este vanzare... e gata.
Si de ce traieste audi, la cat este de complex si dezvoltat in momentul actual VAG nu-l vad prea curand sa moara.
Saab poate este mai exclusivist, mai rar si ce mai are el in plus fata de altele, dar asta nu prea conteaza pentru omul de rand care nu da doi bani pe chestile astea, majoritatea modelelor saab care le-am vazut in viata de zi cu zi sunt 9-3 si 9-5, cu doar 2 modele care sunt mai raspandite nu-ti poti asigura continuitatea, mai ales in vremurile astea.

StreetStyle22 21-12-09 00:39

Quote:

Originally Posted by Car Lover (Post 2909534)
Pentru ca Saab nu este pentru "jmekeri", pentru ca nu este tdi, pentru ca nu sare in ochi, pentru ca nu compenseaza o p**a mica, pentru ca ESTE PENTRU PASIONATI (se stie ca sunt "multi"). Din pacate, asta-i viata, uneori nedreapta, amphetamine.

Din pacate pasionatii sunt putini iar cei de la Saab se pare ca nu inteleg asta,daca vrei sa faci bani,te faci comercial,in ziua de astazi traiesti daca faci bani,asta e sistemul,fie ca vrei,fie ca nu.
johhny o fii Vag dezvoltat,dar stiu oamenii sa-si faca reclama,iar reclama sufletului comertului. :)
amphetamine - nu e trist,e foarte trist,dar daca asta e sistemul ? :)
SI inca ceva,eu cred ca boala nu el a Saab,opel firmele mici,mai degraba la cei de la GM...Cum de toate firmele preluate de GM au probleme financiare ?!
Iar gluma cu Tdi,e buna :lol: in Timisoara era un Passat Combi Tdi care are scris sub Tdi,VTEC...probabil vroia omul o Honda. :)

Dripci 21-12-09 10:21

Cateva lucruri interesante:
Quote:

Īn ce priveşte oferta iniţială a Spyker, aceasta era făcută īn parteneriat cu RMC Convers Group, companie deţinută de omul rus de afaceri Vladimir Antonov, cel mai mare acţionar şi al producătorului auto, cu 29.3 procente. Mubadala Development Company, companide investiţii de stat din Abu Dhabi, este de asemenea acţionar al producătorului olandez.

Proprietarul rus al Spyker şi susţinerea financiară au fost printre motivele primei respingeri a Spyker.

Frizz 21-12-09 11:49

Dripci - USA si cu Rusia sunt rivali pana la moarte, de aceea cred ca a fost respins proprietarul de la Spyker. E jale cu americanii asta...

adi01 21-12-09 12:15

1 Attachment(s)
Respect.. :)

P.S. - My love :D

Ma simt foarte bine in ea , Am tot ce am nevoie in ea , Cand vreau eu .. pot prinde 100Km/h in 7 Secunde ... Si am inceput sa o ador SI MAI MULT de cand a dat zapada ... Motiv : TCS Ctrl si etc ...

Nu merita o asa soarta aceasta marca .. sincer

Car Lover 21-12-09 12:18

Quote:

Originally Posted by Frizz (Post 2910677)
Dripci - USA si cu Rusia sunt rivali pana la moarte, de aceea cred ca a fost respins proprietarul de la Spyker. E jale cu americanii asta...

Chiar si asa...luau bani pe Saab doar nu o dadeau cadou rusului si arabetilor.

to-dy 21-12-09 14:53

Salut,

Citesc pe www.saab.ro ca in august GM a semnat un acord de vanzare a actiunilor SAAB catre Koenigsegg Group. http://www.saab.ro/noutati/nouti-/saab-automobile-ab

Baieti, intotdeauna vor exista, in orice domeniu, firme care se adreseaza unui sector restrans de piata. Aceste firme reusesc dintr'un volum mic de vanzari, sa plateasca cheltuielile si sa obtina un profit. Se pot pune la indoiala profitabilitatea acestor firme, durata de viata, etc. dar niciodata calitatea produsului :D.

SAAB este singura masina europeana pe care as da bani in acest moment.

Cheers

addicted2trance 21-12-09 15:44

asta era in august, to-dy... a picat intelegerea, nu au reusit sa se inteleaga...

ionut_cluj 21-12-09 18:09

In momentul de fata sunt convins ca nu va muri marca, dar 2-3 ani nu va scoate nimic nou.

TurkishCarFan 21-12-09 18:49

Tragem mult aer in piept si inca asteptam...Stiti cum e,speranta moare ultima :
[Saab not dead yet]

Sunt un simpatizant mercedes,am avut un opel,detin o japoneza,dar intotdeauna mi-au placut masinile marca saab,parca sunt altceva,o alternativa la banal.Parerea mea.

P.S. : sper sa nu fie vreo problema ca am postat alt site,dar nu este vorba de reclama ci doar de simpla informare.

All times are GMT +2. The time now is 07:34.

- Copyright 2026 4Tuning