![]() |
sau gasim un local unde putem sta la discutii....la un"suc" de hamei
care vrea o dacie?? |
Re: Sibiu
la transi nu e o idee prea buna sa ne intalnim...sunt prea multe "interferente" :D :D :D
|
bulldogule stai calm ca nu rade nimeni de tine cu ce masina vii
|
.......pai intru si poztez aiaci si eu merg cu "caruta"...dar se va schimba in masina...
|
ziceti si voi unde sa ne intalnim in afara de transi
|
Quote:
|
pai are in jur de 80 de cai...:D
|
Ia Dracia lu SIVu k stie multe...:D:D:D
Am revenit si eu k am fost tot plecat...mare,Bucuresti,Valcea...sa mai stau si pe acasa :D:D:D SIV-ule am o surpriza pt tine da mai dureaza cateva zile.Sper sa nu se scape vre-unu din astia de pe forum sa-ti spuna ce.Cred ca o sa-ti placa. Speedy,te asteptam sambata la 7 la Transi.Si dupa aia vedem noi unde ne mutam. Maine is la Palti pana duminica da poate cobor scurt sa ne vedem...sper...fac risipa de benzina da ata ete...sper sa vina lume noua |
cine vrea un subwoofer 5 mil , 2 difuri , JBL GT4 , unu de 12 inchi si unu de 15 inchi , amandoua intro carcasa 5 MIL , scrieti aici daca vreti
|
nu mersi am deja 2:D
|
Daca mai avem parte de intalniri de astea "fleshcaite" precum cea de aseara eu ma las,ce naiba...
Sorine,e vorba de difu' mare a lu Radu? |
si vremea a fost de ***
|
vremea ca vremea...da promisiuniile nu sunt respectate...
|
ai dreptate....poate in viitor o sa fie mult mai bine
|
...io am ramas fara baterie,am dat vineri seara 2 ture prin sb cu volumul la 28,farurile aprinse,***u ala de alternator nu a incarcat destul si ...acum tre sa fac rost de redresor,bateria are 2 luni de cand o am ,dar dacia...tot cotet ramane...fmm de dacie:(
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:21. |
- Copyright 2026 4Tuning