![]() |
Re: TOP 10 Cele mai Puternice Masini tunate din Romania
Quote:
|
:arrow:
Quote:
|
Quote:
|
Interesant ca nici un baiat din top nu are probleme, numai cei dupa margine....
O sa imi pun numere de BUC ca sa fie lumea impacata:)) Iar in top sunt mai multe masini care nu au fost anul trecut la curse, de aia ii si spune cele mai puternice si nu cele care au fregventat mai des 400m... o putem da la intors de fiecare data cand cineva nu este multumit.... Cred ca si biblia ar trebui rescrisa, ca de, in ziua de azi toti avem ceva de comentat la adresa ei!!! |
Quote:
in al doilea rand , nu te supara, marea majoritate de aici suntem cunoscuti...ai venit si ai dat cu batul in balta dupa 206 posturi...nu stiu cat cunosti tu din valcea dar hai s-o lasam balta ca erijam in penibil si nu e cazul mersi si sper sa nu imi mai scrii 5 mii de randuri total aiurea |
Quote:
p.s.cum se face ca cel pe care-l tot aduci in discutie nu prea are treaba cu tine?!nu de alta dar abia am vorbit cu el azi iar daca tii mortis poti face un funclub cu tricouri, insigne eventual in forma de turbo (nu guma de mestecat) si steaguri p.s.1 bravo ai un bmw 325 ix turbo, so what?!:???: |
Pana la urma Supra lui Virgil este cea mai puternica masina din Romania!!! (chiar daca unora nu le convine).
Sper ca in viitor sa te pot copia la modificarea unei Supre... Bravo Virgil si abia astept sa iti vad bestia live! |
Quote:
|
OK - back on topic daca se poate - exista deja o lista de 10 masini care pretind mai mult sau mai putin dovedit ca sunt cele mai puternice 10 si unele chiar cele mai rapide - eu raman la ceea ce am sustinut mai devreme - ar fi cazul ca fiecare sa si dovedeasca atat puterea cat si performanta. Daca la performanta exista sanse la fiecare cursa dragracing incepand din luna martie ar fi interesant sa aflam macar pana atunci sau chiar in acea perioada care este puterea masurata - deci exista cineva care este interesat sa participe activ la acest aspect?!?! adica cineva care are un dyno 4x4?!?! se poate organiza un dyno day?!?! sau ramanem fiecare la estimari si/sau masuratori personale?!?! daca se poate ar fi super daca nu asta este!!! inseamna ca suntem incapabili de mai mult!!! deci hai sa vedem ce iese sau daca iese ceva!!! se implica cineva?!?!?
Off - am gasit si eu treaba asta : http://www.kingofeurope.net/2010/ind...=114&Itemid=44 suna bine - defapt suna a cea mai mare provocare ever pt noi - avem ocazia sa dovedim cat de buni suntem atat intre noi cat si altora din afara tarii chiar la noi acasa - cred ca participarea va fi mai mult decat numeroasa nefiind impedimentul distantei - si cred ca pana pe 24 Iulie vor fi gata destul de multe masini - Virgil? George? |
1 Attachment(s)
Informatia asta foarte TARE ... de pe site-ul KOE - KOE Drag RACE 2010 in Romania ....... DA ocazia tuturor posesorilor de masini cu tuning sa demonstreze LIVE performantele si nu cred ca mai lasa loc de interpretare legat de cronometrare sau suprafata / etc.... :shock:
;) Mult succes tuturor in finaliarea propectelor..... eu personal chiar nu sunt carcotas si m-as bucura sa facem cu toti o mare surpriza :D PS. Eu trag tare sa termin de cand am auzit vestea :twisted: |
Quote:
EU unul VOTEZ pentru Dyno Day - undeva in vara de ex. poate inainte de KOE. Dyno 4x4 sunt 3 in Bucuresti - avem varianta de volanta la Exelixis Motorsport / varianta la roata - Racing Code / Varianta cred ca la volanta mai nesigura ca valoare de la Auto Vit / s.c. Auto Test Sa votam pentru locatie si sa facem ceva in aceasta privinta.....:D |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Treaba cu doamnele nu este rea....:D Dyno lui Racing Code este ceva similar cu modelul asta din poza/ brand-ul cel putin este identic. -- pe 4x4 din cate stiu eu se poate masura si o singura punte motrica asa ca este OK pentru totata lumea. Sper sa primim si un pret special asa de Craciun adica Tot ce este Moka este Bun :D |
Quote:
|
felicitari georgerg si gollum ptr faptul ca incercatzi sa readuceti dicutia spre ceea ce ar trebui sa fie pe acest topic; stabilirea de comun acord de catre PROPRIETARII masinilor puternice din Romania a unuia sau mai multor evenimente gen dyno day sau similare care sa stabileasca cert la ce nivel de performanta a ajuns fiecare. Discutiile "paralele" care, desi nu recunoastem, ne caracterizeaza, ar trebui lasate deoparte.
Cred ca noi, "ceilalti", am avea mai mult de castigat daca am pune intrebari obiective referitor la modificarile aduse masinilor, pentru ca astfel evitam sa consumam o gramada de timp, nervi si bani facand aceleasi greseli inerente pe care cei care au investit deja o gramada in masini le-au facut deja |
| All times are GMT +2. The time now is 23:04. |
- Copyright 2026 4Tuning