![]() |
Re: E 30 ix
da..stopurile vreau sa le schimb si io....au fost misto..dar akum sunt naspa...si cred k o sa mi iau cum mi a pus madskilz...imi plac si mie ...:)
|
Quote:
|
Quote:
|
cand am zis "naspa"..m am referit k m am plictisit d ele...da,dak m a hotarasc iti dau un pm si ti spun..
|
Quote:
|
nu ai pt ce...io am inteles cu totu altcva...dar nu conteaza..tu ce motor ai p ursu tau??felicitari a iesit o masina misto.
|
Quote:
|
fratzilor! vreau si io niste stopuri late! chiar si alea originale! daca are cineva astpt un pm! sorry d off-topic..
|
Superba masinutza asta a ta,mai ales spatele,dak ii pui si stopurile celelante o sa fie de 10x mai belea....pana la urma ce ai luat inelele cromate sau cele din aluminu,parerea mea e sa le iei pe cele cromate da mai bene la interiorul tau.....
:evil: In loved with bmw:twisted: |
merci..:) , poi ink nu am luat nik pt k alea cromate sunt 100 E si sunt cam scumpe dupa parerea mea...dar m ai m a interesez..si pana la urma o sa mi pun cromate...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
pun o poza cu ale mele... |
sincer, un e46 poate sa-si ia oricine are bani, dar un ursuletz clasic frumos aranjat mai rar!!! mai ales versiunea ix !!!
as pune alte genti, ceva de genul 8,5x17 fata si 9,5x17 spate... :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:28. |
- Copyright 2026 4Tuning