![]() |
Re: E36 - agresive colection
Quote:
|
a zis ceva sprinteru? ....nu cred ....cred ca a fost o adiere de vant....nimic intersant pe aici ...dar o sa fie :D:D:D sprintene ne vedem la romexpo prietene sa vedem cum musca , catzelul numai bine la toti
|
Quote:
Asteptam sa il vedem montat !! |
Quote:
|
stema aia de pe capota cum se da jos, ca vreau sa o inlocuiesc, si nca o inchestie dupa ce se incinge motorul la un interval de vreo 3 secunde se aude un pacanit sub bord in partea stanga sub volan acolo la motor! intre timp am cuparat o oglinda de interior cu reflex anti orbire care face toti bani! :-))
|
stema de pe capota e pe sistem Plug & play sa zic asa... in sensu ca nu e prinsa in suruburi... tre sa o ridici cu o surubelnita sau ceva de genu incet sa nu se rupa.... e prinsa in 2 "picioruse", iar cu incinsu.... vezi sa nu iti fi cazut ceva pe acolo care pocneste la cald
Parerea mea :)... |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Hai ca incepe sa prinda forma incet ;)... Cand iti ajunge eleronul?? si hai cu folia aia o data :P... Multa bafta tinere :D
|
9 Attachment(s)
Quote:
|
Frumos exemplar, simplu si curat, fara kitsch`uri ! :)
Spune-mi te rog ce toba finala ai ? Si cum suna, sau daca te deranjeaza in interior sunetul, mai ales pe drumuri lungi .. Mersi :) |
6 Attachment(s)
Quote:
le: cu sau fara pleoape? |
azi trebuie sa ajunga si bandourile si inca un detaliu la bara fata!
|
1 Attachment(s)
Eu zic un DA... Par example ;) :
|
Quote:
|
Arata bine cu pleoape la faruri, pare mai nervoasa :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:47. |
- Copyright 2026 4Tuning