Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - steaua23 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/157403-machetele-mele-steaua23.html)

Mexikanu1405 17-01-10 09:46

Re: Machetele mele - steaua23

Nice Citronadele astea 3. Imi place C2-ul tuning.

steaua23 17-01-10 18:07

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2984649)
Puteam sa-mi iau si eu cu eleron da nu mi-a placut si era in cutie cand il vazusem ...acum cand il vad mai bine prezentat ...tot nu-mi place , nu stiu gusturiile nu se discuta dar mie-mi place mai mult ca al meu nu are eleron si + ca au mai multi c4`le asta cu eleron :)) ...oricum felicitari de achizitie :P

La a ta presupun ca tu i-ai dat jos eleronul, ca parca vad niste locasurile de la sistemele de prindere ale lui. Oricum e ok ca si machete si cu si fara :D

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 2984845)
Foarte tare C4, acuma cu motorul asta e, macar pretul a fost chiar foarte bun , si restul complenseaza. Din pacare trebuie sa fiu de acord cu MDB, arata mai bine fara eleron, dar tot nu as plange daca l-as avea ;)

Da ... pretul a fost motivul principal in alegerea machetelor solido. Poate in viitor gasesc la pret bun si varianta de rally.

Quote:

Originally Posted by Mexikanu1405 (Post 2985094)
Nice Citronadele astea 3. Imi place C2-ul tuning.

Thax. Piticaniile sunt facute ok, dar in final cred ca o sa opresc doar varianta pe rosu.

DTH 17-01-10 18:28

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 2986631)
La a ta presupun ca tu i-ai dat jos eleronul, ca parca vad niste locasurile de la sistemele de prindere ale lui. Oricum e ok ca si machete si cu si fara :D

Nup , asa am cumparat-o din romexpo acum cativa ani , si pentru prima oara acuma vad gaurelele alea pe spate , probabil ca si asta trebuia sa aiba eleron , in fine cu sau fara ...tot cam aia e ...:lol:

VENOX 17-01-10 21:38

N-am cuvinte, sunt meseriase Citroen-urile astea. Mi-a fost dat sa le vad ieri dupa ce am vazut o macheta Nissan S13. Si cam astea sunt machetele pe care le doresc cel mai mult. C2, C4 si S13. Felicitarile mele pentru ele!

steaua23 18-01-10 13:00

6 Attachment(s)
Merci de aprecieri. S13-Silvia l-am gasit de curand intr-o benzinarie (in Roman) cu accesorii de schimb de la Muscle Machines. Chiar daca nu era prea bine facut, mi-ar fi placut sa-l cumpar, dar n-am fost decis ... si curand nu mai am drum in Roman.

Pentru azi:

Toyota Corolla - Solido 1:18

Se deschid usile fata, iar pareta din spate se scoate pentru a putea vedea motorul, care este ceva mai bine facut ca restul modelelor solido. Imi place ca e facuta in mare parte din metal (inclusiv eleronul spate) si ca vireaza toate cele 4 roti. Oricum se potriveste cu vremea de afara, fiind o masina de zapada.

DTH 18-01-10 13:17

frumoasa macheta , imi place :D hai ca mai ai de prezentat bucati frumoase :D

steaua23 18-01-10 13:26

Merci. Mai sunt cateva, dar am zis ca poate reusesc niste poze mai luminate.
Apropo ... tu ce faci? stationezi la capitolul achizitii :D ?

DTH 18-01-10 14:06

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 2989013)
Merci. Mai sunt cateva, dar am zis ca poate reusesc niste poze mai luminate.
Apropo ... tu ce faci? stationezi la capitolul achizitii :D ?

Pei fa-ti un loc special sau inventeaza tu ceva ca sa le faci sa iasa mai frumoase in poze ...

De stationat nu stationez ca sunt la capitolu aparat foto acum ...ma ocup de el si in curand revin si la capitolu machete ...le fac si eu pe rand ca si asa nu muncesc eu ...:sad: , daca erau banii mei , le luam pe toate deodata :))

Racer21 18-01-10 14:30

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2989152)
Pei fa-ti un loc special sau inventeaza tu ceva ca sa le faci sa iasa mai frumoase in poze ...

De stationat nu stationez ca sunt la capitolu aparat foto acum ...ma ocup de el si in curand revin si la capitolu machete ...le fac si eu pe rand ca si asa nu muncesc eu ...:sad: , daca erau banii mei , le luam pe toate deodata :))

Sau fa pozele in natura, mai ales ca ai si multe masini Rally!
@MDB: Find a job! :lol:

Frumoase astea Solido, au ei ceva cu astea rally de le fac asa frumoase, si din cate am inteles sa gasesc si pe la noi :-)

steaua23 18-01-10 14:43

O sa incerc sa fac niste poze pe zapada cu o o macheta. As incerca cu Pajero Dakar, dar cred ca e aiurea sa pun o masina proiectata pentru nisip ... in zapada:))

Racer21 18-01-10 14:50

Sau poti sa astepti sa se mai usuce, sa poti face undeva pe nisip. Oricum, crede-ma ca nu trebuie sa te grabesti, nu este o competitie cine prezinta cat mai multe machete ;)

Oricum aici depinde daca vrei sa tii cont si de realismul pozelor, sau numai de calitatea lor. Uite eu de exemplu am facut o poza la un Dodge Charger R/T in zapada (poti sa te uiti daca vrei), bineinteles muscle car, tunata, n-ar avea ce sa cauta in zapada, dar am preferat sa fac la lumina naturala decat in casa langa geam

e30_eVG3n 18-01-10 14:51

Draguta macheta... de fapt ca tot restul colectiei;-)
Cum adica vireaza toate 4 rotile... why?

Mexikanu1405 18-01-10 14:54

Da vad ca vrei sa iti faci echipa de rally nu alta. Faina Corola.

steaua23 18-01-10 15:12

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 2989346)
Sau poti sa astepti sa se mai usuce, sa poti face undeva pe nisip. Oricum, crede-ma ca nu trebuie sa te grabesti, nu este o competitie cine prezinta cat mai multe machete ;)
Oricum aici depinde daca vrei sa tii cont si de realismul pozelor, sau numai de calitatea lor. Uite eu de exemplu am facut o poza la un Dodge Charger R/T in zapada (poti sa te uiti daca vrei), bineinteles muscle car, tunata, n-ar avea ce sa cauta in zapada, dar am preferat sa fac la lumina naturala decat in casa langa geam

Nu e nicio graba. De obicei cumpar 1-2 machete maxim si le prezint la momentul respectiv. Acum s-a intamplat sa vina mai multe odata si m-am "aglomerat". La mine in casa e mai greu cu lumina naturla iarna si singura solutie ramane pozatul afara. O sa ma ocup de asta cat de curand.

Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 2989347)
Draguta macheta... de fapt ca tot restul colectiei;-)
Cum adica vireaza toate 4 rotile... why?

Pai numele complet al machetei ar fi: Toyota Corolla Thropeo Andros 2006. Este vb de un circuit pe gheata, cu masini adaptate conditilor. In 2006 a participat respectiva corolla, dar n-a castigat.
Vireaza cu 4 roti, adica cand cele din fata vireaza dreapta, cele din spate vireaza stanga (se vede mai bine in poza nr.3).
Presupun ca au folosit chestia asta pentru ca au considerat ca e mai utila in competitia respectiva. Chiar as fi curios daca si celelalte masini participante aveau aceeasi teorie :D

Quote:

Originally Posted by Mexikanu1405 (Post 2989355)
Da vad ca vrei sa iti faci echipa de rally nu alta. Faina Corola.

Merci. Da ... am facut o mica investitie in domeniu rally.

Bubu21 18-01-10 15:20

Imi plac foarte mult machetele tale mai ales cele Rally;)
Felicitari;)

All times are GMT +2. The time now is 18:43.

- Copyright 2026 4Tuning