![]() |
Re: Masina mea:Opel astra F:OT 04 FAC :D
2 Attachment(s)
Salut...alte poze cu spoilerul...in curand va 'suferii' modificari partea din fata a masinii:)
|
Lasă-mă să ghicesc... Îi fac bad-boy LoOK?...
Eu zic că prindea mai bine o bară spate de GSi! Succes! |
Quote:
|
incepe sa prinda forma:P i-ar mai trebuii o suspensie :d
|
Cati kw ai in talon ?
|
poti sa imi zici si mie cat ai dat pe bandoul ala negru de pe porbagaj mersi
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Masina va primii dupa Pasti un set de triple clare,grila schimbata(adica scot semnu,tocmai ce am luat o plasa...),a primit niste neoane in interior,albastre,prelungire bad-boy...si inca ma mai gandesc...cateva poze cu triplele:
|
Pff... lasă triplele originale, astea nu dau bine deloc, mi se par cele mai nereuşite triple pentru Astra F şi mai e un set cromat, la fel de nereuşit!
Baftă! |
Quote:
Am uitat sa zic ca va primii deasemenea si oglinzi sport tip M..:)trebuie sa vina de la domnu" Valex:D...in rest,dupa cum am zis...sa vad care mai sunt rezultatele... |
Da, pune-le să vezi cum vin, poate o prinde bine în culoarea maşinii!
|
Quote:
triplele clare sunt de vanzare,daca intereseaza pe cineva....au venit oglinzile M look...acum montate si sa vad cum apar... |
Quote:
Da-mi un pret pentru triple pe Pm , s-ar putea sa am un prieten care sa ti le cumpere |
6 Attachment(s)
Cateva poze cu ultimele modificari aduse masinii,sau imbunatatiri..au mai aparut alte probleme...mai sunt de pus si alte elemente si de schimbat deasemenea...cu timpu sper sa rezolv;)
|
2 Attachment(s)
Update...masina va primi un volan MOMO...adica cel din poze....am si eu o intrebare pentru cine cunoaste si stie:CE IMI VA AFECTA ACEASTA SCHIMBARE A VOLANULUI?Adica negativ ma intereseaza...imi poate zice cineva?ca sa stiu daca are rost sa il schimb...Multumesc frumos!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:27. |
- Copyright 2026 4Tuning