![]() |
Re: Golf 3 - CJ 21 KLA
le dau si eu cu pensula atuncea ca mai am vopsea si grund de cand am vopsit garaju` :D
|
1 Attachment(s)
wooferul mochetat :D (urmeaza sa fie prins mai estetic)
Si o intrebare :shock: Credeti cu suspensiile sport ce le`am prezentat cu cateva postu`uri mai sus sunt sanse sa nu se potriveasca? adica exista mai multe modele de suspensie fata pe golf? :x va rog luminati`ma :!::?: |
hai ca ti-a iesit bine woofer-u.
Ai incercat sa le pui si nu merg? din cate stiu eu nu sunt diferite. |
Quote:
|
imi place cum ai ancorat woofer-u :))). a iesit frumos :) altfel arata mochetat .
|
Quote:
|
ceva nou la masina ? hai ca merita ca i frumoasa:D
|
maine o duc sa ii fac schimbu de ulei in rest...trebuie sa ma apuc de lucru sa strang bani de folie :sad:
|
sal . cum suna cutia aia ? sa vi sati fac o cutie care suna de vreo 10 ori mai bn . intra pe mine pe mess
|
ce se mai aude de masina?:D
|
Quote:
aaaa si sa nu uit...imi patineaza ambreiaju`...deci urmeaza si el cat de curand...numai cheltuieli :sad: |
2 Attachment(s)
Din fata mi`e rusine sa v`o arat :oops:
Aveti idee cat ma costa sa`i fac ambreaju`? :cry: |
Quote:
vrei sa schimbi tot kit-ul sau numai discul ? un disc ajunge la 150 ron +/- 20...30 de lei.. depinde de producator, iar un kit cam la 400-450 ron dar la fel.. depinde de producator si de magazinul de unde il cumperi.. poti sa te uiti pe autokarma.ro ca sa iti faci o idee. |
ce ridicata-i de fata...:D
sau mi se pare |
ii ridicata ca stau si eu cu suspensia fatza in garaj de juma` de an :))
vreau sa schimb strictul necesar doar cat sa nu mai patineze :D L.E. prima data patina cand schimbam vitezele la turatii mari 5000+ si nu intra in viteza superioara....ac patineaza si cand accelerez fara sa schimb viteza parca umpic...deci ii cam gata :D |
| All times are GMT +2. The time now is 21:25. |
- Copyright 2026 4Tuning