![]() |
Re: E34 - Al meu e34
Quote:
si daca "DA" , cam pe unde ? multumesc anticipat!:-) |
mai bine zici ce ai nevoie si poate se gaseste.parcuri de dezmembrari numai de e34 nu stiu
|
2 Attachment(s)
niste mici imbunatatiri.sper k maine sa finalizez toata lucrarea
|
3 Attachment(s)
dupa ce m-am chinuit de mi-a venit acru cu decapsatul farurilor am terminat intr-un final
|
imi place sa vad ca se mai lucreaza la e-34 cate ceva :lol: tine-o tot asa , mi-e dor si mie de fostu:sad:
|
ms de aprecieri.se lucreaza mai greu acum ca e si frig afara si prin buzunare e cam vijelie.astept sa vina vara sa o bag la tinichigerie si vopsitorie si ma opresc.
|
Quote:
nota 10 cu felicitari!!! |
2 Attachment(s)
am o mare dilema.nus cu ce jante sa o invalt vara asta?sa pun oz-urile sau sa las tot brock-urile.cam asa arata aman2 in momentul de fata
|
glumesti ? :) Futura e forta :P
|
eu zic... cele modulare dau mai bine pe masina.
|
atunci sapt viit dam o fuga la nenea ziemens sa le desfacem sa curatam suruburile si sa le mai polishez odata
|
Quote:
|
sa fii sigur k revin cu poze.momentan am o mica mare problema financiara.dar sper sa o rezolv repede si sa le duc la facut
|
2 Attachment(s)
am facut prima janta.am decis sa nu mai dau jos suruburile k sunt stranse de fabrica.cam asa arata in prima faza.o sa revin mai pe seara cu o poza mai calitativa pt k asta e facuta cu telefonul.o sa le mai dau iar o mana de polish si pe unde sunt atinse mai tare ma gandesc sa iau niste chit pt aluminiu sa iasa perfect
|
2 Attachment(s)
poze mult mai bune
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:35. |
- Copyright 2026 4Tuning