![]() |
Re: Machete in lucru - inchains0
Nu e rea ideea ta, dar pick-up-urile astea sunt construite pentru cu totul alte scopuri, si, sincer vorbind, boxe & shit pune toata lumea in orice masina.
Alegerea finala, insa, e a ta ! :wink: |
Quote:
|
dak mai ai masini la care sa se deschida toate patru usile fale sa se deschida ca la................. phantom 8)
|
spor la modificat in continuare...
|
7 Attachment(s)
Multumesc pentru redeschidere!!! :peace:
Cu parere de rau, ma uitam pe aici, la ce postasem inainte si am revazut Chevrolet-ul Silverado pe care ma apucasem sa il modific...... din pacate aceasta macheta nu mai exista, o pusesem intr-o cutie cu inca cateva machete in lucru, piese dar maicamea a facut curat si a pus-o undeva si nimeni nu o mai gaseste, tare mi-e ca e demult la gunoi :cry:. Chiar imi pare rau de modelul asta, mult timp cautasem sa il iau, unde mai pui si munca, modificarile, rotile pe care i le pregatisem, in fine, s-a dus....... De curand m-am apucat iar de modificari, nu asa de anvergura ca inainte, dar cat de cat......... Modificari E38 1:18 -schimbat roti -modificat sistem prindere roti -suspensia micsorata -schimbat discuri frana + etriere -modificat priinderi discuri frana + etriere De cateva zile m-am apucat de mici modificari la o Honda Civic 1:18. Pana acum lucrarea se prezinta astfel: -schimbat roti -modificare sistem prindere roti -schimbat etrieri + discuri frana -modificare sistem prindere etrieri + discuri frana -confectionat incinta audio diin plastic + pus mini difuzoare de casti de ureche -statie audio in portbagaj -autocolant folie de carbon pe stalpii usilor, grila fata, buza bara fata -display-uri in tetiere -confectionat pleoapa luneta -suspensie micsorata |
Bine ai revenit! Sincer imi pare rau de cele care au disparut...
Honda Civic este cea de la PaulG? Spor la modificat... |
Placi, placi!!!
|
Misto rau E38! Foarte bine dau jantele alea.
|
Quote:
|
Hai cu Honda :D
|
Vezi ca am prezentat-o deja, e pe pagina mea de machete 1:18 la posturile 242 si 246
https://forum.4tuning.ro/688-machetel...inchains0.html |
| All times are GMT +2. The time now is 22:19. |
- Copyright 2026 4Tuning