![]() |
Re: Dacia Logan 1,5dci
0-100 hmm nu stiu... si nici nu ma intereseaza... 0 - 400 conteaza dupa parerea mea... si eu as vrea sa ne intalnim dar nu stiu cand... oricum logan dci stock nu bate niciodata logan 1.6 mpi daca soferii stiu ce inseamna curse stiu ce inseamna 5900 rot/min la 1.6.. samd... bafta si numa' bine!
|
nu zice hop pana nu sari parleazu prietene sincer vb
|
``prietene`` daca loganul ala al tau e stock.....zic si hop si tzop si cum vrei tu... oricum nu o sa mai postez aici.. ca nu are rost cu vorbele ;)... dar ce spui tu aici sunt povesti... si daca ai facut 1, 2 logan-uri care erau de 1.6 asta nu inseamna ca faci logan-urile de 1.6 ,ci ca respectivii soferi nu aveau experienta in domeniul acesta... bafta!
|
Quote:
|
conteaza ff mult soferu....doar ca tu al dreacu sa fii maioneza esti profesor pe 1.5dci...hai ca te stiu eu bine pe tine....bafta bafta
|
maioneza solenza se tine bine dupa tine deci se paote sa faca 1.6mpi...
|
dar nu se supara nimeni.. zi-mi si mie de curiozitate .. dar sincer acum ca nu are rost sa ne mintim unii pe altii.. cu cate loganuri 1.6 mpi te-ai dat?
|
Quote:
|
multe nu am stat sa le numar///.....nu am de ce sa min mai ales ca am zis ca logic tre sa mi-o iau grav de la un 1.6
|
Quote:
|
multe... cate?
|
2 Attachment(s)
vreau sa stiu vitezele maxime ale celor cu dci ,...eu 180
|
pey poate ma insel dar in primul rand "vitezele". care oricum o sa varieze de la maniac la pusti :D fiindca depinde si de aspectule urmatoare: cati insi sunt in masina, cati km are, cat de ingrijita e, unde s-a reusit viteza, ptr cat timp s-a mentinut viteza, etc..."viteza maxima constructiva" e cu doua taisuri :p
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:31. |
- Copyright 2026 4Tuning