![]() |
Re: E30 - B-86-BOH
Quote:
p.s. referitor la postul acela...imi cer scuze public...cu toate ca nu vad sa fi fost vreo jignire la adresa ta. |
2 Attachment(s)
the bear is back on the streets:twisted::twisted:
nu se satura de-a latu'......eu nici atat:twisted: |
Bine ca l-ai dezapezit , masina mea nici nu se mai vede de zapada ... decat botu se mai vede atat ... in rest este cat ea fara exagerare , o sa fac 2 - 3 poze ... pune-l de-a latu ca e frumos acum :D !
|
n-am mai rezistat sa-l vad asa...am muncit vreo 3 ore dar a meritat....sper sa fi fost ultima zapada pe anu asta....ca sincer...m-am cam saturat...si de lopeti...si de microbuze...plm...una peste alta si doua peste mine....asteapta sandale....maxim am spus:twisted:
|
Quote:
|
Quote:
m-am saturat..... |
azi dimineatza cand am iesit de la munca.....am ramas in cea mai mare balta posibila...si anume la podul din bariera bucov....unde apa era pana la usa...pur si simplu s-a oprit....fisele fiind mult prea aproape de termocupla....normal ca erau fleasca.....am constatat nepasarea a cel putin 200 de masini care au trecut pe langa mine....din contra...mai si claxonau....si dadeau blitzuri...plm.....ideea e urmatoarea...care pur si simplu m-a socat ....a oprit lanaga mine un echipaj de politie si ce zice....*da-te jos din masina si impinge-o...nu vezi ca obstructionezi traficul....te doare la basca...ai doua minute sa o scoti sau iti dau amenda* la care nemaiputand de nervi...dupa o mie de telefoane date....i-am zis foarte *calm*: da-te tu jos prietene....ca doar esti in slujba cetateanului....sau stikerele alea sunt la misto....la care bineinteles ca a plecat. tin sa-i transmit pe aceasta cale multa multa m....e...sa-i iau toata familia in p...a.
|
Nasol tare momentul....am patit-o si eu acum mai multi ani cand aveam GSI-ul...intr-o balta mare s-a oprit si nimeni n-a catadicsit sa ajute...claxonau dar de ajutat oha:sad:
N-ati vazut Targovistea cum arata in dimineata asta....nici la sarbi dupa razboi nu erau asa cratere uriase pe strazi....e oras calamitat...cu o primarie de cacat....si am auzit ca va ninge in continuare!!!! |
frate....sa ma pish in romania in care traim...mi-e scarba cand ma gandesc cate taxe platim...la orice...si de oferit ni se ofera fix p---a.sa-l fereasca Dumnezeu pe ala care m-o opri sa-mi ceara rovigneta....ca-l bag cu capu direct in primu crater care-l vad....si fi sigur ca nu caut prea mult....problema cu podul ala imi aduc aminte ca e de cand eram eu mic si mergeam cu ai mei....iar edilii nostrii stiau ca e avertizare de cod galben de inundatii....dar baietii de la apanova au venit abia la 8_30 sa scoata canalele....nu mai zic de codurile portocalii la ninsori....si am vazut cu totii ce s-a facut.si mai apar si la stiri ca iarna asta fiind foarte grea...au cheltuit de 4 ori bugetul alocat....
ahhhh....si uitasem .....am sunat la 112 si nu mi-a raspuns nimeni....dar ma rog....deja nu ma mai surprinde nimic. v-am pupat...ma duc la somn ca imi ajunge dupa o noapte de munca toata isprava asta |
Nu mai dispera gogule k nu rezolvi nimic!In legatura cu rovigneta,asa am zis si eu,dupa care mi-am dat seama ca ala care o cere nu are nici o vina teoretic,dar daca tot este insistent,ma duc in instanta..cand mi-or indrepta jantele atunci le dau si eu lor banii pt taxa de drumuri si poduri!
In rest,frumos foc scufitu-rosu:P .. si nu`ti mai face nervi,mai bine cearta-l pe Jakalu k el te-a pus sa-ti iei urs:))) Ce i-am mai facut si eu lui Lucian - presedinele IMS Buc cand am avut ursu:)) Bafta multa |
n-are jakalu nici o vina...nu el m-a pus....e deja al 4lea...in fine...nu conteaza asta...trebuia sa-mi descarc nervii undeva....
pana una alta....cand o da caldura...te astept langa mine:evil:...asta daca nu castigi la loto pana atunci:-P |
asta am patit-o si eu akum mai bine de un an,si pur si simplu am ramas perplex ca pur si simplu in loc sa ma intre ceilalti participanti la trafic "ce are frate" sau ceva de genu asta,ei se agitau care sa treaca mai repede de mine(ghinionul lor ca nu aveau pe unde:twisted:)
eu mai am postat pe un alt thread aceiasi problema si spun si aici ca daca am ajuns in asa hal noi astia pe 4 roti sa nu ne intereseze de ceilalti avem o mare problema ca comunitate;cum sa te mai astepti atunci cand ne abuzeaza vreo cascheta sa mai sara vreunu' sau situati din astea:x sau de curand mi s-a intamplat sa ma grabesc si sa fie un radar si nici macar o alta masina nu a dat un amarat de flash,da-o in colo de treaba p.s:bafta cu boh si sa vina caldura aia o data sa iasa si el sa se dezmorteasca dupa atata hibernare |
saracu nu prea avut parte de o hibernare prea lunga....doar cateva zile....in rest...pe strazi.e cat se poate de dezmortit...asteapta caldura aia care nu mai vine odata
|
Nu e frate,iti zic eu ca Jakalu e de vina:twisted: .. baaa mi-e dor de serile alea pe camp :)))))
Si eu astept sa se faca frumos afara,ca daca sunt "incepator" pe tractiune spate mi-e cam frica pe timpu asta,si cu niste opinci de vara pe masina:???: |
Quote:
opinci avem toti...stai linistit:twisted::twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:19. |
- Copyright 2026 4Tuning