Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 61 R S V (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/15477-61.html)

sil4tuning 01-05-06 20:04

Re: cazanul meu cel nou :)

ms de sfat ;)
maciuca o am din targ de la noi din buc
tu esti departe de el :)
avea si pe rosu /....chiar mai marfa ca al meu

B-83-DAC 01-05-06 20:05

imi place cum incepe sa arate interiorul tau . cred ca o sa iti arat si eu zilele ce vin cum arata al meu...asta daca scap de lene si le scot din telefon

topser 01-05-06 20:06

frate de cand vreau eu sa ajung in vitanu ala ...pffff

B-83-DAC 01-05-06 20:10

pai hai tzup in tren si esti imediat in bucuresti

sil4tuning 01-05-06 20:28

Quote:

Originally Posted by +rN4L1n_JuNky
imi place cum incepe sa arate interiorul tau . cred ca o sa iti arat si eu zilele ce vin cum arata al meu...asta daca scap de lene si le scot din telefon

chiar astept sa vad pe la ce iti bagi nasu pe acolo :)

sil4tuning 01-05-06 20:30

Quote:

Originally Posted by +rN4L1n_JuNky
silviule ai grija cu pedalele alea din comert ca eu unul dupa ce m-am tot chinuit cu ele sa le prind am renuntat si le-am nituit.Practic am pus pedala noua peste cea veche am dat gauri si apoi am nituit si sunt mult mai multumit decat sa imi ramana suruburi si sa tai din ele.

inca nu le-am luat pedalele ...am inteles ca au niste suruburi ...si ca ar veni un pic peste ....si am mai inteles de la cineva ca pe acceleratie nu merge schimbata talpita ...nu stiu de ce .....masa in cur :???:

B-83-DAC 01-05-06 20:35

2 Attachment(s)
maestre ai incredere in ce zic: NITUIESTE. Solutie sigura si permanenta.uiti de problema suruburilor care se desfac si pe metoda asta am facut si acceleratia.

B-83-DAC 01-05-06 20:35

sa imi scuze lumea dezordinea si mai ales murdaria :D

sil4tuning 01-05-06 20:39

cand ti-ai pus neon ?
de ce ma copiezi la culoare ? :)))))
vin misto husele pe ea ....stau mulate bine ;)
vreau si eu covorase din alea ...am inteles ca s-ar rupe repede ...

B-83-DAC 01-05-06 20:42

husele le recomand la toata lumea insa covorasele in nici un caz se rup cam repejor.Nu am neon in masina dar cred ca o sa incep sa pun leduri asta depinde numai de timpul care il voi avea ca resursele financiare le am pentru moment.Cat despre culoarea din interior am fost cu ea inaintea ta :))))deci tu sa imi dai bani pentru drepturi de autor :D

sil4tuning 01-05-06 20:45

1 Attachment(s)
poza asta e neclara
eu am neoanele demult in casa ...asteapta sa fie transferate in masina ...
merg la 12V si au si senzor de sunet :)
sunt din acelea care se gasesc si la magazine IT de pus pe langa unitati

B-83-DAC 01-05-06 20:47

eu aleg totusi varianta ledurilor ca imi place mai mult decat neonul :D dar daca ai neon din acela mare care sa dea in toata masina misto atunci spor la montat :D

Vise 02-05-06 00:09

Va salut pe toti!Sunt un novice in ceea ce priveste tuningul asa ca va rog sa imi scuzati curiozitatile "jenante" care o sa apara pe parcurs ! Peste cateva zile voi fi si eu posesor al unui "golan" 1.4 (laureat plus : abs etc.). Sil4tuning tine-o tot asa e super incercarea ta de a transforma o masina huiduita de toti (si de limitele performantei,dar mult de aspect)intr-una cocheta!Te-ai bagat la greu si e curajos gestulAsta voi incerca si eu,si cu ajutorul vostru evident pentru ca ma bag intr-un domeniu ce ma depaseste(momentan)! Imi place mult cu arata Loganu facut de Elia.La exterior ca la motor daca ma bag imi vand apartamentu :D ! Bafta tuturor si 5000+rpm

sil4tuning 02-05-06 05:46

ms
nu ezita cu intrebari > poate aflam raspunsuri
la mine 5000 + e cam la risc :)

Bogdan_mb 02-05-06 11:13

Quote:

Originally Posted by sil4tuning
ms
nu ezita cu intrebari > poate aflam raspunsuri
la mine 5000 + e cam la risc :)

lol.. foarte la risc :D

All times are GMT +2. The time now is 00:05.

- Copyright 2026 4Tuning