![]() |
Re: cazanul meu cel nou :)
ms de sfat ;)
maciuca o am din targ de la noi din buc tu esti departe de el :) avea si pe rosu /....chiar mai marfa ca al meu |
imi place cum incepe sa arate interiorul tau . cred ca o sa iti arat si eu zilele ce vin cum arata al meu...asta daca scap de lene si le scot din telefon
|
frate de cand vreau eu sa ajung in vitanu ala ...pffff
|
pai hai tzup in tren si esti imediat in bucuresti
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
maestre ai incredere in ce zic: NITUIESTE. Solutie sigura si permanenta.uiti de problema suruburilor care se desfac si pe metoda asta am facut si acceleratia.
|
sa imi scuze lumea dezordinea si mai ales murdaria :D
|
cand ti-ai pus neon ?
de ce ma copiezi la culoare ? :))))) vin misto husele pe ea ....stau mulate bine ;) vreau si eu covorase din alea ...am inteles ca s-ar rupe repede ... |
husele le recomand la toata lumea insa covorasele in nici un caz se rup cam repejor.Nu am neon in masina dar cred ca o sa incep sa pun leduri asta depinde numai de timpul care il voi avea ca resursele financiare le am pentru moment.Cat despre culoarea din interior am fost cu ea inaintea ta :))))deci tu sa imi dai bani pentru drepturi de autor :D
|
1 Attachment(s)
poza asta e neclara
eu am neoanele demult in casa ...asteapta sa fie transferate in masina ... merg la 12V si au si senzor de sunet :) sunt din acelea care se gasesc si la magazine IT de pus pe langa unitati |
eu aleg totusi varianta ledurilor ca imi place mai mult decat neonul :D dar daca ai neon din acela mare care sa dea in toata masina misto atunci spor la montat :D
|
Va salut pe toti!Sunt un novice in ceea ce priveste tuningul asa ca va rog sa imi scuzati curiozitatile "jenante" care o sa apara pe parcurs ! Peste cateva zile voi fi si eu posesor al unui "golan" 1.4 (laureat plus : abs etc.). Sil4tuning tine-o tot asa e super incercarea ta de a transforma o masina huiduita de toti (si de limitele performantei,dar mult de aspect)intr-una cocheta!Te-ai bagat la greu si e curajos gestulAsta voi incerca si eu,si cu ajutorul vostru evident pentru ca ma bag intr-un domeniu ce ma depaseste(momentan)! Imi place mult cu arata Loganu facut de Elia.La exterior ca la motor daca ma bag imi vand apartamentu :D ! Bafta tuturor si 5000+rpm
|
ms
nu ezita cu intrebari > poate aflam raspunsuri la mine 5000 + e cam la risc :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:05. |
- Copyright 2026 4Tuning