![]() |
Re: Intalnire dacia Timisoara
Quote:
|
6 Attachment(s)
dovada intalnirii de sambata 26.06.2010. :D
|
Urmatoarea intalnire pe cand?Eu teoretic pot oricand cu exceptia zilei de vineri...
|
Poi hai pe joi.. E bine?? Ca maine trebe sa montam o toba sport pe o solenza... :twisted:
|
montam.....montam :D
|
Joi sa fie,la ora 20.00 dar unde?
|
Cred ca pica intalnirea de deseara... vali zicea ca nu vine, grasu la fel...
|
Quote:
|
vali n-o sa mai fie in TM, pana prin octombrie (incepand de azi)
spor la meetinguri:) |
Daca ai terminat cu sesiunea si te-ai "repatriat", o sa iti dau un telefon cand trec prin Salonta. Vreau sa vad si eu olteanul ala de-l lauda lumea.
|
Quote:
|
cand nu stii despre ce e vorba intr-o discutie...si te apuca ganduri macabre din alea....sa scriu pe forum, sa nu scriu pe forum...
te rog sa iti aduci aminte de zicala aia....'ciocu mic si joc de glezne'... aka...'vrei sa iti creasca rating-ul? numarul de mesaje? sau de ce te bagi cand nu stii care-i faza? iti place sa comentezi tu neaparat orice apare pe forum?' Mentiuni: * acest mesaj nu necesita reply/answer, si nici nu ma intereseaza alte reactii/opinii. ** pentru conversatii, disertii, sau alte chestii de genul, exista Yahoo! messenger, iar id-ul meu e disponibil oricui (mai nou il gasiti si pe matrimoniale, ca cineva are prea mult timp liber) |
Dar de ce te ataci asa? Era vorba de tine cumva? aaa sau esti purtatorul lui de cuvant? N-am nimic cu tine si cu niciunul dintre voi, dar pur si simplu ma deranjeaza cate aere isi dau unii de pe aici, nimic altceva . . . De aici intelegi ce vrei tu, eu nu mai explic de zece ori. :)
|
Saptamana asta nu facem si noi o "ieseala"??
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:37. |
- Copyright 2026 4Tuning