Originally Posted by margineanu ovidiu
eu mu imi spal rufele in public,dar de trei ani nu m-a mai intepat nimeni in acest domeniu deci chiar am crezut ca nu mi se mai poate intampla,dar sunt doar un om,si omul cat traieste invata,daca ma gandesc bine la bucuresti ric,gz,jbl,str.b?ghinionul lui a fost ca nu a luat cupa,balaurutzu sa luptat cu sfigmo,aia nu a deranjat pe nimeni,iara jl-ul cu care merg eu nu e de pe raft,si singurul lui stapan voi fi eu,candva mai devreme sau mai tarziu,aia eu si joe decidem cand.eu m-am saturat de discutiile astea deci nu voi mai contribui la ele pt. ca ma scarbesc,eu nu ma consider mai tare decat nimeni demonstrez pe puterea mea,pe banii mei,cu ajutorul lui joe pt ca nu-mi permit sa scot atata gramada de bani dintr-o data,nu simt nevoia sa ma justific de actiunile mele nimanui,pur si simplu m-am saturat de subiectul asta,momentan reprezint spl team asa ca ce am in masina este strict treaba mea si a colegilor mei.din partea mea eu nu mai raspund niciunei provocari pe aceasta tema decat in fata ap. de masura,data viitoare va fi pe aeroport sa vedem daca carpower-ul lui zozo poate fi intrecut de un hz sau jl,el a zis ca vrea sa-l vada,eu ma straduiesc,daca reusesc bine,daca nu mi-e tot nu-mi va fi rusine,vor mai fi ocazii.bafta si ne vedem in 4
|