![]() |
Re: dacia 1300 black an fabr.1975
frumos...curat...imi place :)
|
se vede ca depui eforturi destul de mari pt masina, toata stima!!!;) tine-o tot asa si bafta cu masinutza ta!;)
|
2 Attachment(s)
poze de azi ! tinichigeria e aproape gata la interior si la compartimentul motor tinichigiul mi-a zis ca saptamana viitoare va fii gata :D
|
f frumos ca se lucreaza meticulos,bravo pt meseriasi,sa le transmiti felicitarile mele si apreciere pt o treaba bine facuta
|
cat te-a costat tinichigeria?ai avut multa rugina?ce elemente ai schimbat la ea?ca ma intereseaza si pe mine un pret de orientare k as vrea so fac si eu pe a mea
|
Quote:
|
imi place k meseriasi sunt pusi pe treaba mai greu gasesti asa ...bafta
|
pai sunt pusi pe treaba ca este criza si foamea e mare rau de tot... nu multa lume mai reconditioneaza masini pe criza asta blestemata.... ideea e sa faca treaba calumea... nu sa faca de mantuiala...
cristi stai cu ochi pe ei... sa nu-si bata joc de banii si timpul tau... si tine minte unde sudeaza cu flacara sa dea imediat cu grund ca altfel ai muncit degeaba... dupa autogen cam are boala sa apara rugina foarte repede... |
Quote:
|
mai bine ai sta cu ochii pe ei.
am avut si eu masina la reparat acolo si am ramas dezgustat de felul cum au lucrat. spor la treaba. |
Quote:
|
7 Attachment(s)
azi in sfarsit am reusit sa termin de curatat si de vopsit blocul motor :D am avut cateva tentative de a renunta pt ca jegul si uleiul era la el acasa si nu puteam sa scap de el si nici filtrul nu puteam sa-l dau jos pentru ca inteligentul care l-a pus acolo l-a strans de parca era filtru de ulei pt racheta ... dupa vreo 5 ore de frecat la el a iesit ce a iesit.. inca nu e terminat mai trebuie sa curat chiuloasa o data si sa vopsesc fulia si capacul de la distributie ! maine vreau sa vopsesc si galeria si apoi sa-l asamblez ca vreau sa vad cum arata cu toate alea pe el :D:D poze...
|
imi place rosu de pe delcou:D poate faci si fulia de la ventilator si aia de jos de la distributie rosii:D o sa dea bine... asa ca idee de la mine:)
p.s. galeria o vopsesti degeaba... o sa se arda rau de tot |
Quote:
|
Foarte frumos lucrat la motor, insa eu as fi vopsit blocul motor maro, sa nu fie chiar atat de mult negru pe acolo, acuma na stii cum e , fiecare cu gusturile lui!!
Motorul inseamna ca merge bine daca nu-l desfaci!! Frumos lucrat pana aici, spor la treaba in continuare si totusi la valoarea ta nu ai un telefon performant sau un aparat foto sa faci niste poze de calitate??? |
| All times are GMT +2. The time now is 10:29. |
- Copyright 2026 4Tuning