![]() |
stie cineva ce planetare sunt mai bune?ca i fac revizia si tre sa iau mai multe alea si nush ce planetare sa cumpar
si inca ceva ma poate sfatui cineva si pe mine ce as putea face sa se auda mai furios motorul?sa se auda si cand o accelerez mai furios |
Re: GJ.04.DVA-UNDERCONSTRUCTION
punei filtru sport:P....si cu planteralele...nustiu batranu meu de unde a facut rost de ele,da srie pe el "MAde in Spain" si se potrivesc la fix,si zic eu k sunt cu cv mai bune k eu le am de vreo 2ani si numa acuma incepe sa se auda k is uzate....
|
Quote:
Apropo azi dadui de o belea pe care nu vroiam sa mise intample:((.nu mise mai aude tunul de bass bine si nustiu dece voi incerca sa cumpar alt cd-player o fi dela ala sa vad ca nu stiu ce are |
Nu scrie firma pe ele....sun aproape la fel numa k au cate o dunga albastra din cauciuc pe partea ce vine pe cutie.....si vezi cu filtrul sport...incearca sa nu itzi cumpari din astea de la baumax sau de la praktiker ,si stiu eu ce magazine mai vand asa ceva,sau de la piatza......dute la un "tuning shop" nici acolo nui scump la noi in Mures este cu 55 de lei cel mai ieftin...si e cat de cat acceptabil......un prieten a cumparat un filtru de la Bau-Max si nu o mers nici o luna cu el si tot sa astupat.....l-am tot suflat cu compresor da nu mai era buna de nimic....:!:
|
sa vad ce fac cu subwooferul asta sa schimb cd-playerul sa vad daca e din cauza aluia. si daca nu e din cauza cd-playerului imi iau alt subwoofer si apoi iau filtru de are sport si planetare si un set de difuzoare cu tot cu cd-player sony xplod
|
ia pune si tu poze cu ce ai mai luat la masina asta...boxe sub...si ce mai zici tu;)
|
Quote:
|
hai k si eu sunt curios ce tun de bass ai:P
|
Quote:
|
dak gasesti sistemul te rog sa-mi spui si mie cat costa:D
|
10 Attachment(s)
iti voi spune si pozele promise cu tunul de bass,butonul unde l-am pus si stergatoarele.imi cer scuze de claritatea pozelor dar le-am facut cu telefonul ca nu am mai luat din casa aparatul foto
|
41 Attachment(s)
Alanteieri am facut niste stikere cu 4tuning provizoriu pana imi vine comanda de stikere am cumparat si semnalizari albe pentru la aripi si le-am si montat si o toba de inox sport de dacie.Si pun si niste poze cu tunul de bass.Dar toba nu am montato momentan dar va urma
|
stie careva daca trebe omologare pentru stopurile care le am eu pe masina?
|
Trebuie sa ghicim ce stopuri ai tu pe masina, nu?
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1258616960 |
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning