Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Anonymous Motorsport (https://forum.4tuning.ro/186-anonymous-motorsport.html)
-   -   Sectiunea de caterik (https://forum.4tuning.ro/186-anonymous-motorsport/15420-sectiunea-caterik.html)

ERY 21-05-06 12:40

Re: Sectiunea de caterik

Quote:

Originally Posted by ct77pia
bai romeo mai ai ma poze cu mine si cu olga?
ca nici pe astea nu le stiam
doamne ce beat am ostttttttttttttt

Lasa mah ca dc vrei reeditam momentul...tu ia fata si noi venim sa te pozam....apropo....na-reeeeeee vaaaaarrrfffffff!

D_M_X 21-05-06 12:40

tacii ma ca m-au durut degetele o saptamana.....

EvLSant0S 21-05-06 15:09

4 Attachment(s)
am asteptat momentul potrivit..
o sa pun si eu niste filme mai ... ciudate =)) de pe la 5-6-7-8 dimineata, de la mare 1 mai :) sper sa va placa...

e vba de iulica, un mic zeu ptr ce a facut.. avea in stanga telefonu .. si in dreapta sticla de vodka .. si... facea shushu ... si dintr-o miscare incredibila de bazin a reusit sa bage .... cocosu in grajd =))))

VPR`u 21-05-06 15:19

hahaha... ce inseamna sa nu bei :)) am poze despre toata lumea .. si despre femei :)) dar mi-e rusine sa le pun :)))))

Psycho 21-05-06 23:29

pai ce ami ashteptzi .. mai ales alea despre femei erau interesante ...

Psycho 21-05-06 23:35

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
am asteptat momentul potrivit..
o sa pun si eu niste filme mai ... ciudate =)) de pe la 5-6-7-8 dimineata, de la mare 1 mai :) sper sa va placa...

e vba de iulica, un mic zeu ptr ce a facut.. avea in stanga telefonu .. si in dreapta sticla de vodka .. si... facea shushu ... si dintr-o miscare incredibila de bazin a reusit sa bage .... cocosu in grajd =))))

ce dus e iulica :) .. hahaha s`a stropit ;) ... sau mi se pare cat despre pia .. Y Love This Game ;)

EvLSant0S 21-05-06 23:49

spank ass ? =))
dc nu ma mir ? : P

X-Ray-Eyes 22-05-06 15:01

Quote:

Originally Posted by D_M_X
1. simplu...PIA
2. Pe La Spate...Pe La Spateeeee..Ma iubesc Fetele Toateeeee
3. Hmmmmmm M-ie Foame......ce nu are voie omu sa manance?
4.Doar O Vorba Sa-ti mai spu......

1 = O ratzushka sta pe lac ... O Impusch in Cotac ...
2 = 3 doamne si toti 3 - Varianta 1 mai Costinesti 2006 !
3 = No Comment ... Prea tare frate ... Merita premiul Pullitzer pe 2006 pentru Campania de intrajutorare a copiilor oligofreni !!! PREA TARE PSYCHO !!! Numai el putea face o asha fatza ...
4 = Doar o vorba sa-ti mai spun ... cred ca am sa cad acum ... lacatus beat mort ... Am impresia ca el credea ca vorbeste cu vreo gagica ...

5 ~ Poza nu e pusa ... Am preparat un Vin ars de vezica eu , Siliconatu si lacatus a fost Observatorul Procesului tehnologic ( DAMN ! ), sticla de vin care a fost pusa la "rece" in frigider , langa sticla de apa minerala ( SHIT ! ) , si care in cele din urma au ajuns pe mainile celor ce duceau gunoiul ...

P.S. : PIA ... am auzit ca esti finu' lu Stressu !!!! O sa iti povesteasca el sau eu , sau Ceres mai multe ...
Nu trebuia sa razi de Iulica ( cel pishat ) ... Am sa iti zic intre 4 ochi de ce ... e ceva legat de Green Peace !!!

That's Wack ! !

D_M_X 22-05-06 15:53

4 Attachment(s)
1.pia dupa un val luat in bot
2.Doarme?Bea?Canta?...dreaq mai stie
3.Capitanu (cosmin) - Vezi ceva marinare? -Cam nu capitane...am orizontul obturat de intuneric
4.Mahnitu mai stie sa si rada...i-am taiat bucuria cand l-am intrebat de capota....

Psycho 22-05-06 21:01

poza era facuta cu dunga mah .. nu iesheam bine in poze k aveam paru` mare .. acu iar nu ies in poze cu blitz ;)

EvLSant0S 22-05-06 21:53

as zice ca mi-e dor de voi ,dar.. as fii .. egoist.. ne e dor rau de tot de voi ..

laca 23-05-06 08:46

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Psycho
cred k laca nici nu mai shtia cum il cheama acolo ... cat despre poza cu mine noc comment ..

iar pia ... jos palaria :)

spoof acolo nu stiam cum ma cheama da fii atent aici ....nici nu mai tin minte poza asta.....si fi atent la caine ..... pe vremea aia visa sa-si ia BMW ....m-as imbata in fiecare zi daca mi s-ar indeplini visele

D_M_X 23-05-06 21:18

1 Attachment(s)
S-a intamplat tuning

Psycho 23-05-06 21:21

mama ce fete de tragatori de elita avetzi sa moara veveritzele de la castelu pelesh ...

laca 23-05-06 23:04

EVO stii ca esti fratele meu ...nu fac nici o aluzie da tre sa vezi ce face asta......
http://videos.streetfire.net/categor...C6C5630642.htm

All times are GMT +2. The time now is 05:44.

- Copyright 2026 4Tuning