![]() |
Re: Sectiunea de caterik
Quote:
Lasa mah ca dc vrei reeditam momentul...tu ia fata si noi venim sa te pozam....apropo....na-reeeeeee vaaaaarrrfffffff! |
tacii ma ca m-au durut degetele o saptamana.....
|
4 Attachment(s)
am asteptat momentul potrivit..
o sa pun si eu niste filme mai ... ciudate =)) de pe la 5-6-7-8 dimineata, de la mare 1 mai :) sper sa va placa... e vba de iulica, un mic zeu ptr ce a facut.. avea in stanga telefonu .. si in dreapta sticla de vodka .. si... facea shushu ... si dintr-o miscare incredibila de bazin a reusit sa bage .... cocosu in grajd =)))) |
hahaha... ce inseamna sa nu bei :)) am poze despre toata lumea .. si despre femei :)) dar mi-e rusine sa le pun :)))))
|
pai ce ami ashteptzi .. mai ales alea despre femei erau interesante ...
|
Quote:
ce dus e iulica :) .. hahaha s`a stropit ;) ... sau mi se pare cat despre pia .. Y Love This Game ;) |
spank ass ? =))
dc nu ma mir ? : P |
Quote:
2 = 3 doamne si toti 3 - Varianta 1 mai Costinesti 2006 ! 3 = No Comment ... Prea tare frate ... Merita premiul Pullitzer pe 2006 pentru Campania de intrajutorare a copiilor oligofreni !!! PREA TARE PSYCHO !!! Numai el putea face o asha fatza ... 4 = Doar o vorba sa-ti mai spun ... cred ca am sa cad acum ... lacatus beat mort ... Am impresia ca el credea ca vorbeste cu vreo gagica ... 5 ~ Poza nu e pusa ... Am preparat un Vin ars de vezica eu , Siliconatu si lacatus a fost Observatorul Procesului tehnologic ( DAMN ! ), sticla de vin care a fost pusa la "rece" in frigider , langa sticla de apa minerala ( SHIT ! ) , si care in cele din urma au ajuns pe mainile celor ce duceau gunoiul ... P.S. : PIA ... am auzit ca esti finu' lu Stressu !!!! O sa iti povesteasca el sau eu , sau Ceres mai multe ... Nu trebuia sa razi de Iulica ( cel pishat ) ... Am sa iti zic intre 4 ochi de ce ... e ceva legat de Green Peace !!! That's Wack ! ! |
4 Attachment(s)
1.pia dupa un val luat in bot
2.Doarme?Bea?Canta?...dreaq mai stie 3.Capitanu (cosmin) - Vezi ceva marinare? -Cam nu capitane...am orizontul obturat de intuneric 4.Mahnitu mai stie sa si rada...i-am taiat bucuria cand l-am intrebat de capota.... |
poza era facuta cu dunga mah .. nu iesheam bine in poze k aveam paru` mare .. acu iar nu ies in poze cu blitz ;)
|
as zice ca mi-e dor de voi ,dar.. as fii .. egoist.. ne e dor rau de tot de voi ..
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
S-a intamplat tuning
|
mama ce fete de tragatori de elita avetzi sa moara veveritzele de la castelu pelesh ...
|
EVO stii ca esti fratele meu ...nu fac nici o aluzie da tre sa vezi ce face asta......
http://videos.streetfire.net/categor...C6C5630642.htm |
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning