Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - radu_rs (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/153457-machetele-mele-radu_rs.html)

Mariusgl 08-02-10 14:08

Re: Machetele mele - radu_rs

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 2815255)
Fiind un fan 100% Renault megane rs si clio rs, today is the day!

megane rs - 1/18 Bburago Thailand

p.s l-am mai vazut la cineva pe forum, dar al meu e unic, ca e al meu... hihihihiii

Buna ti-am vizionat colectia si ce sa spun...am ramas fara cuvinte...mai ales in privinta RS-urilor.
Cu ce motiv iti scriu.. as vrea sa stiu daca Megane RS de la pagina 2 este de vanzare fiindca il vreau cu disperare sa il dau tatalui meu care are aceasta masina(Megane dar fara RS :sad:) deci te rog...daca e de vanzare sunt deschis la propuneri de pret...poate si Trophy e de vanzare cine stie...astept raspuns
ADMINI SCUZE DE OFF!!!

radu_rs 08-02-10 14:55

radu, mersi man
racer21, maranello acela e vis, imi pare rau ca l-am dat... dar o sa-mi iau la 1/18 in viitorul apropiat.

Mariusgl: ma bucur ca-ti plac, din pacate nu vand nicio macheta pt. ca sunt fan Renault. :(

Mariusgl 08-02-10 14:57

Offfff :sad:

e30_eVG3n 08-02-10 15:22

Foarte frumos Megane Trophy! Chiar imi place cum a lucrat Solido cu modelul asta;-)
Off: Si eu trebuie sa primesc saptamana asta un 550 Maranello 1/188)

The MIG 08-02-10 16:49

frumoase detaliile pe renault!

radu_rs 17-02-10 14:54

10 Attachment(s)
L-am re-prezentat mai in detaliu in special pt. Steaua23 care este unul din colectionarii mei favoriti si pe care nu-l puteam refuza. :-P

Renault Megane Rs - Bburago 1/18 Thailand.

steaua23 17-02-10 15:06

Merci de poze si prezentare. Chiar daca e facut de Bburago, arata bine. Singurul lucru care nu-mi place e ca nu are rama la geam.
Interiorul imi place cum e facut. Poate iti faci curaj si incerci o mochetare :D

Ai strans o colectie super de Renault-uri. Bafta in continuare la colectionat. Astept sa vad si cum arata m6-le :D cand o veni ..

EaRL 17-02-10 15:09

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3053352)
Renault Megane Trophy 2007 - 1/18 Solido.

FFFFoarte Tare......cat ai dat pentru asta?

radu_rs 17-02-10 22:17

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3095569)
Merci de poze si prezentare. Chiar daca e facut de Bburago, arata bine. Singurul lucru care nu-mi place e ca nu are rama la geam.
Interiorul imi place cum e facut. Poate iti faci curaj si incerci o mochetare :D

Ai strans o colectie super de Renault-uri. Bafta in continuare la colectionat. Astept sa vad si cum arata m6-le :D cand o veni ..

ma bucur ca-ti place, sa stii ca este un "-" faptul ca nu are geamuri laterale pt. usile din fata. O sa mai strang Renault-uri dar strict Megane Rs, Clio Rs, Renault R5 Campus... doar modelele acestea.

P.Si eu astept M6-le ca-s tare curios sa vad cum este realizata o macheta produsa de cei de la Revell.

PuFy16 18-02-10 14:01

Am avut rabdarea de a trece prin toate paginile tale si iti zic sincer ca ai cea mai variata, frumoasa colectie de renaulturi( 1:18 ) de pe forum ... si modelul de mai sus exprima acelasi lucru! ;)
Felicitari! :D

enDzo 19-02-10 18:45

Foarte frumos RS-ul... dar zic sa-i pui mocheta daca ai rabdarea necesara, nu de alta, dar ar merita... chestia e ca m-ati facut sa-mi doresc si eu unul... un Megane RS.

Decodat 19-02-10 21:29

1 Attachment(s)
Radule, Renaultul meu are geamuri pe fata ;):shock:si e identic cu al tau. Surprinzator:shock::shock:

Uite o poza.

radu_rs 19-02-10 22:27

PuFy16: mersi , o sa ma opresc cu Renault-ul cand o sa am Megane-ul Rs norev si Clio Rs Solido versiunea street, R5 si R12.

EnDzo: il las asa ca nu ma pricep, n-am indemanare, nici rabdare. Astept sa vad si la tine un rs, why not!!!

Decodat: megane-ul meu este prima generatie de Megane Sport care a fost produs de catre cei de la Bburago, il am de circa 3 ani, nu i-am adus nicio modifiacare (cu exceptia nr. de inmatriculare care le-am scos), este made in Thailand.

Macheta ta Megane Sport, este ceva mai noua ca a mea, fapt pentru care a prins si upgrade-ul celor de la bburago si anume: geamuri laterale. Oricum, pe mine nu prea ma deranjeaza ca nu are, daca voi mai gasi modelul acesta il mai cumpar odata :)

P.S a ta tot made in Thailand este?

EDIT: da-i un search pe google si scrie: megane sport bburago, o sa-ti apara machete megane sport atat cu geamuri laterale cat si fara. ce chestie... :shock:

schumimodells 20-02-10 19:39

Si al meu are geam pe fata,dar am vazut deja,care nu are.Am astemtat,sa apare una care are.

radu_rs 21-02-10 00:19

E bine , schumimodells tu esti un caz fericit ca ai avut de unde alege, mai mult ca sigur ca nu l-ai luat de la noi tin tara ci din afara granitelor.

La noi eu nu l-am vazut si l-am cautat mult... prea mult.

All times are GMT +2. The time now is 03:54.

- Copyright 2026 4Tuning