![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
Quote:
Cu ce motiv iti scriu.. as vrea sa stiu daca Megane RS de la pagina 2 este de vanzare fiindca il vreau cu disperare sa il dau tatalui meu care are aceasta masina(Megane dar fara RS :sad:) deci te rog...daca e de vanzare sunt deschis la propuneri de pret...poate si Trophy e de vanzare cine stie...astept raspuns ADMINI SCUZE DE OFF!!! |
radu, mersi man
racer21, maranello acela e vis, imi pare rau ca l-am dat... dar o sa-mi iau la 1/18 in viitorul apropiat. Mariusgl: ma bucur ca-ti plac, din pacate nu vand nicio macheta pt. ca sunt fan Renault. :( |
Offfff :sad:
|
Foarte frumos Megane Trophy! Chiar imi place cum a lucrat Solido cu modelul asta;-)
Off: Si eu trebuie sa primesc saptamana asta un 550 Maranello 1/188) |
frumoase detaliile pe renault!
|
10 Attachment(s)
L-am re-prezentat mai in detaliu in special pt. Steaua23 care este unul din colectionarii mei favoriti si pe care nu-l puteam refuza. :-P
Renault Megane Rs - Bburago 1/18 Thailand. |
Merci de poze si prezentare. Chiar daca e facut de Bburago, arata bine. Singurul lucru care nu-mi place e ca nu are rama la geam.
Interiorul imi place cum e facut. Poate iti faci curaj si incerci o mochetare :D Ai strans o colectie super de Renault-uri. Bafta in continuare la colectionat. Astept sa vad si cum arata m6-le :D cand o veni .. |
Quote:
|
Quote:
P.Si eu astept M6-le ca-s tare curios sa vad cum este realizata o macheta produsa de cei de la Revell. |
Am avut rabdarea de a trece prin toate paginile tale si iti zic sincer ca ai cea mai variata, frumoasa colectie de renaulturi( 1:18 ) de pe forum ... si modelul de mai sus exprima acelasi lucru! ;)
Felicitari! :D |
Foarte frumos RS-ul... dar zic sa-i pui mocheta daca ai rabdarea necesara, nu de alta, dar ar merita... chestia e ca m-ati facut sa-mi doresc si eu unul... un Megane RS.
|
1 Attachment(s)
Radule, Renaultul meu are geamuri pe fata ;):shock:si e identic cu al tau. Surprinzator:shock::shock:
Uite o poza. |
PuFy16: mersi , o sa ma opresc cu Renault-ul cand o sa am Megane-ul Rs norev si Clio Rs Solido versiunea street, R5 si R12.
EnDzo: il las asa ca nu ma pricep, n-am indemanare, nici rabdare. Astept sa vad si la tine un rs, why not!!! Decodat: megane-ul meu este prima generatie de Megane Sport care a fost produs de catre cei de la Bburago, il am de circa 3 ani, nu i-am adus nicio modifiacare (cu exceptia nr. de inmatriculare care le-am scos), este made in Thailand. Macheta ta Megane Sport, este ceva mai noua ca a mea, fapt pentru care a prins si upgrade-ul celor de la bburago si anume: geamuri laterale. Oricum, pe mine nu prea ma deranjeaza ca nu are, daca voi mai gasi modelul acesta il mai cumpar odata :) P.S a ta tot made in Thailand este? EDIT: da-i un search pe google si scrie: megane sport bburago, o sa-ti apara machete megane sport atat cu geamuri laterale cat si fara. ce chestie... :shock: |
Si al meu are geam pe fata,dar am vazut deja,care nu are.Am astemtat,sa apare una care are.
|
E bine , schumimodells tu esti un caz fericit ca ai avut de unde alege, mai mult ca sigur ca nu l-ai luat de la noi tin tara ci din afara granitelor.
La noi eu nu l-am vazut si l-am cautat mult... prea mult. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:54. |
- Copyright 2026 4Tuning