![]() |
Re: Incredibil - Lovit de o masina CD
maine seara va dau niste detalii ...
sa vedem ce s-a mai petrecut :) |
Detalii domnu'...:-)
|
Quote:
|
suntem in 5 deja...
s-au mai miscat lucrurile? |
cred k mai dureaza pana la noi vesti :-P
|
eu nu inteleg ceva !!! nu au avut flasnete deci nu a facut testu la nici unu dintre voi ?? in cazul unui accident oricat de minor se face acel test dak nu pe loc mai tarziu la sectie unde se dau declaratiile!!oricum e evident cine e de vina! ce e important acum e sa fie dat afara 'militianul' si dak se poate sa fie expulzat galbejitu ala imputit !! cred ca singura solutie in cazuri dastea este sa chemi direct presa cand ai vazut CD si eventual sa filmezi tu macar cu telefonul
|
Quote:
|
nu cu bani neaparat... cu influente in diverse locuri...
|
am citit toate posturile de aici si sunt curios si eu cum se va termina....
|
deci pana la urma mai stie cineva ceva despre cazul asta? k vad k nu s a mai spus nimic...:rolleyes2
|
momentan se duce lumea cu zaharelu'...
pe 31 o noo infatisare .. so far...nimic rezolvat :( |
nici nu o sa se rezolve .... stai calm ... :(
|
Quote:
|
bah frate e belea bah in romania asta,gabori imputiti si corupti,nu sa schimbat nimik decand am plecat,aceleas minti corupte care face legea.ma iau nervii cand aud chestiile astea aleagasar prafu de politia romana
|
acum 5 min am vazut la tv de accidentul lui tariceanu si m am scarbit...si astia laudau ca idiotii politia k uite ce promt actioneaza , s au dus la fata locului sa faca masuratori ...dak facea oricare dintre noi un accident similar ii durea in cot...trebuia sa ne prezentam frumusel astia implicati in accident la politie si sa rezolvam totul fara ancheta , pe baza de declaratie...probabil dak era nevoie de salvare si aia venea dupa 20 de min (...eventual de la deces ).iar tamtamul asta care il fac astia se face de pomana , k tariceanu nici macar nu era in interes de serviciu , ci iesise sa isi etaleze motorul, deci era un simplu participant la trafic , ca noi toti...de ce beneficiaza de tratament special ?! pt ca suntem in romania...de aia nici cazul asta nu se va rezolva...:x
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:58. |
- Copyright 2026 4Tuning