Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Pro si contra manele (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/1520-pro-contra-manele.html)

iasi_drifter 27-04-05 19:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madfish\"
Quote:

Originally Posted by \"Singurelu\"
O zic odata pt totdeauna: SUNT MANELIST DECLARAT CONVINS FARA A FI PUTEA RECUPERAT!
Detzin peste 20 000 melodii pe hdd fara sa se repete vreo una!... 130 mp3`uri si 25 DVD`uri!............................Concluzia???

Pe langa aceasta colectie detzin foarte multa muzica Rap,Hip-Hop si R&B care`mi place la nebunie si mult House,Trance si mai nou Drum&Base am descoperit...!!!Dar raman PRO MANELE!!!!!!!!

si tu in Celica aia care o ai la semnatura ai asculta manele ?

buna intrebare :roll:
sau daca ar merge cu Ferrari-ul 550 Maranello care circula prin Iasi.

in seria fast & furious sa fi dat aia muzica la maxim si sa se fi auzit pe langa tunetul motorului un scremut de genul \"Hai lei leee hai lei leee Mie-mi place pustoaiceleeee, care este\"

iasi_drifter 27-04-05 23:54

CEL MAI PENAL SITE DIN LUMEEE !!! :lol:
http://adevaratu.go.ro/muzica.html

dati click pe pozele din stanga sa vedetz ce stee adevaratu mancatzas care este sa moara puradeii sau ce vrea matale sefu'

Quote:

Neapărat săţ agăţi la jeamu dīn spate steguleţe pă sfoară şī să ai şun cane dăla dă dă dīn cap.
Ai grije şī dă muzică. Scule dă cel puţīn 2000 vaţi cu minim 12 difuzoare şī cu subufăr care trebue să saudă dīn cartieru vecin să ştie băjeţii că trece mandea.
bhahhahahhahhhaha

Psycho 28-04-05 21:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Singurelu\"
O zic odata pt totdeauna: SUNT MANELIST DECLARAT CONVINS FARA A FI PUTEA RECUPERAT!
Detzin peste 20 000 melodii pe hdd fara sa se repete vreo una!... 130 mp3`uri si 25 DVD`uri!............................Concluzia???

Pe langa aceasta colectie detzin foarte multa muzica Rap,Hip-Hop si R&B care`mi place la nebunie si mult House,Trance si mai nou Drum&Base am descoperit...!!!Dar raman PRO MANELE!!!!!!!!

n`am k tine da am si eu ceva manele nush cate .. oricum nu ascult cine shtie ce manele .. cele comerciale ... cine e pe primu loc .. adyy adyy ... :p

needBrain 28-04-05 21:51

anti manele
adica anti laudat si gipsy

madfish 08-05-05 21:41

anti manelist din nastere :P
mai stii .... poate mi-o fi pus doctoru cand m-am nascut aia cu \"sunt smecher nr. 1\" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
P.S. virus anti-manele rulzZz :twisted:

Cabbano 19-03-06 18:07

Re: Pro si contra manele

eu nu ascult manele dar cred k,sa zic,2 manele din 20 sunt misto.sunt de parere k fiecare asculta ce vrea dar nu-mi plac deloc oamenii care stau la semafor cu toate gemurile deschise si cu manelele la maxim...:punch:

ESPinoza 20-03-06 09:54

pro manele.. in mashina din 6 cd`uri cu muzica in magazie unu e cu manele. nu ascult la maxim da cand plec la iashi ii mai dau drumu

juana_man 20-03-06 10:14

:D:D:D eu n-am treaba cu ....... manelele atat timp cat nu le aud :D
sa fim seriosi, se potrivesc manelele cu masini tunate si zeci de DB-eli ???

ESPinoza 20-03-06 10:57

Quote:

Originally Posted by juana_man
:D:D:D eu n-am treaba cu ....... manelele atat timp cat nu le aud :D
sa fim seriosi, se potrivesc manelele cu masini tunate si zeci de DB-eli ???

nu se portivesc dar daca omu are chef sa asculte o manea bineinteles nu trebuie sa foloseasca totzi db`eli aia pt asta :) ci asa numai sa auda el ce are?

juana_man 20-03-06 11:03

maneaua zic k e muzik de petrecere si..... nush c are sa caute in masini.dar fiecare cu gustu lui prv :D:D:D:D:D

Andrei_NSL 20-03-06 11:05

Contra manelelor...nu imi place "jalea" si lauda...aaa si am vazut ceva foarte dragutz la o nunta...pe unu` din nush ce trupa de manelisti : pantofi (daia ascutzitzi si cu varfu` intors:D:D)pantaloni dă trening...camasa si geaca dă piele....:hahano: :hahano:

fiddy08 22-03-06 22:54

!!!ANTI-MANELE!!!
Sunt anti-manele de cand ma stiu :) ... Faza cu "cheful nu merge fara manea" WRONG!
De revelion a cantat timp de 4 zile numai Hip Hop, Rap, House, putin rock si putin dance (adik nu am avut manele pe hdd) dar a fost Super fara manele ...
Masinile tunate nu se potrivesc cu manelele!!!
(De 7 ani eu cu un vecin suntem anti-manele intr-un cartier de manelisti si inca rezistam :D )

Psycho 23-03-06 22:00

Quote:

Originally Posted by fiddy08
!!!ANTI-MANELE!!!
Sunt anti-manele de cand ma stiu :) ... Faza cu "cheful nu merge fara manea" WRONG!
De revelion a cantat timp de 4 zile numai Hip Hop, Rap, House, putin rock si putin dance (adik nu am avut manele pe hdd) dar a fost Super fara manele ...
(De 7 ani eu cu un vecin suntem anti-manele intr-un cartier de manelisti si inca rezistam :D )

n`o sa mai rezishti mult :) ...

si mashinile tunate merg cu manele ... :)

merg dupa cateva beri :) ...

Spark 25-03-06 11:41

Quote:

Originally Posted by Psycho
n`o sa mai rezishti mult :) ...

si mashinile tunate merg cu manele ... :)

merg dupa cateva beri :) ...

da` u cunduci dupa cateva beri ? :)))
nici eu nu am manelele la suflet ... nah` hai ca la o petrecere .. mai ascultzi ... ca trebuie ...
da` din masini nu tare imi place sa le aud ... mai bine rapp r&b sau house sa bubuie din boxele masinii ... ;)
parerea mea

EvLSant0S 26-03-06 10:23

Quote:

Originally Posted by fiddy08
!!!ANTI-MANELE!!!

o sa treci si peste perioada asta... ;) la cat s-a terminat petrecerea aia de care ziceai tu ? la 8 seara? si ati plecat la nani ?

All times are GMT +2. The time now is 13:22.

- Copyright 2026 4Tuning