![]() |
Re:
Quote:
sau daca ar merge cu Ferrari-ul 550 Maranello care circula prin Iasi. in seria fast & furious sa fi dat aia muzica la maxim si sa se fi auzit pe langa tunetul motorului un scremut de genul \"Hai lei leee hai lei leee Mie-mi place pustoaiceleeee, care este\" |
CEL MAI PENAL SITE DIN LUMEEE !!! :lol:
http://adevaratu.go.ro/muzica.html dati click pe pozele din stanga sa vedetz ce stee adevaratu mancatzas care este sa moara puradeii sau ce vrea matale sefu' Quote:
|
Re:
Quote:
|
anti manele
adica anti laudat si gipsy |
anti manelist din nastere :P
mai stii .... poate mi-o fi pus doctoru cand m-am nascut aia cu \"sunt smecher nr. 1\" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: P.S. virus anti-manele rulzZz :twisted: |
Re: Pro si contra manele
eu nu ascult manele dar cred k,sa zic,2 manele din 20 sunt misto.sunt de parere k fiecare asculta ce vrea dar nu-mi plac deloc oamenii care stau la semafor cu toate gemurile deschise si cu manelele la maxim...:punch:
|
pro manele.. in mashina din 6 cd`uri cu muzica in magazie unu e cu manele. nu ascult la maxim da cand plec la iashi ii mai dau drumu
|
:D:D:D eu n-am treaba cu ....... manelele atat timp cat nu le aud :D
sa fim seriosi, se potrivesc manelele cu masini tunate si zeci de DB-eli ??? |
Quote:
|
maneaua zic k e muzik de petrecere si..... nush c are sa caute in masini.dar fiecare cu gustu lui prv :D:D:D:D:D
|
Contra manelelor...nu imi place "jalea" si lauda...aaa si am vazut ceva foarte dragutz la o nunta...pe unu` din nush ce trupa de manelisti : pantofi (daia ascutzitzi si cu varfu` intors:D:D)pantaloni dă trening...camasa si geaca dă piele....:hahano: :hahano:
|
!!!ANTI-MANELE!!!
Sunt anti-manele de cand ma stiu :) ... Faza cu "cheful nu merge fara manea" WRONG! De revelion a cantat timp de 4 zile numai Hip Hop, Rap, House, putin rock si putin dance (adik nu am avut manele pe hdd) dar a fost Super fara manele ... Masinile tunate nu se potrivesc cu manelele!!! (De 7 ani eu cu un vecin suntem anti-manele intr-un cartier de manelisti si inca rezistam :D ) |
Quote:
si mashinile tunate merg cu manele ... :) merg dupa cateva beri :) ... |
Quote:
nici eu nu am manelele la suflet ... nah` hai ca la o petrecere .. mai ascultzi ... ca trebuie ... da` din masini nu tare imi place sa le aud ... mai bine rapp r&b sau house sa bubuie din boxele masinii ... ;) parerea mea |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:22. |
- Copyright 2026 4Tuning