![]() |
Re: Audi A4 (b5) OOOO
8 Attachment(s)
Cateva poze noi, putin modificate:oops:
|
Nice !!! .. arata bine si cu jantele astea ;)
|
mda...am vazut jeep-uri si mai frumoase...:lol::lol::lol::lol::lol:;)
|
Arata binisor si cu ele dar daca eram macar pe 16" ar fi fost exceptional:D
Cucotzu` - si eu am vazut multe alfa si multe a6 .... dar niciodata unu in altu:)))))))))):))))))))))) |
uuurgent sa cauti suspensii sport,sau lasata provizoriu din arcuri ca s-a dus foarma masinii rau:(....+niste jante pe 17 si deja este pe linia de plutire,restu sunt complectari doar;)
bafta sa ai si spor |
arcuri rosii am si acum de 40mm fata si 40 mm spate dar doar atat s-a lasat... oricum fata de cum era cand am cumparato e foarte culcata.. in viitorul apropiat imi voi cumpara si niste telescoape sport reglabile dar inainte am in plan niste faruri:D
|
voi doi, u cu a6-le a-ti facut schimb?:)
|
Nu am inteles ce ai intrebat:oops:
|
... de jante ? :)) scuze da am scris incomplet..
|
nu am facut schimb..
el le-a cumparat:D |
Bine v-am regasit! Nici pana in momentul asta nu am mai adus nici o modificare masini, dar pe sfarsitul saptamanii sau la inceputul saptamanii viitoare imi voi comanda un kit complet de suspensii reglabile de la 2cm la 10 cm:D:D kitul cred ca il voi comandata de la TA Tehnics.. un prieten de al meu a montat un astfel de kit pe un Audi a6 si este foarte multumit de cum se comporta masina cu ele si de calitatea acestora:D voi revenii cu mai multe informatii cand voi comanda kitul iar tot atunci voi pune arcurile ce le am acum pe masina de vanzare.. sunt arcuri sport rosii 35mm/35mm pt cei interesati!:D
|
1 Attachment(s)
Sal nu stiu dak ti-ai schimbat jantele dar uite eu am gasit unele foarte frumoase si ar pica foarte bine pe audi.sunt si ieftine,.am vrut sa-mi iau si eu dar nu au dimensiunea care o vreau eu p spate.
Bafta la tunarit Attachment 1545459 |
nu pot sa vad poza:( incearca sa o incarci din nou sau trimite-mi un link ceva:D Multumesc la fel!
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1545920 http://www.jantesianvelope.ro/Jante-...ne-17-8674.htm |
is frumusele jantele dar eu caut altceva:oops: astazi mi-a ajuns kitul de suspensii sport reglabile:D sper ca maine am sa le si montez daca are mecanicul meu timp.. suspensiile au reglaj de la 2cm pana la 10cm:-) daca maine le montez voi face si poze.. eu ma gandesc sa o las in jur de 6cm.. voi ce spuneti?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:04. |
- Copyright 2026 4Tuning