![]() |
Re: Jocuri pentru PC (in special auto)
damil si me......
|
knd o intindem si noi de`un nfs pe net?...asha ....mai multi player`i:)
|
un Porsche!!!!kre se baga.....da' sa fim mai multi......Donu' hai man.....sa-ti arat skillzurile mele :-) app am facut rost de joc....ms oricum
|
ma bag si eu ...numa' sa-mi dati simie jocu ! :D
|
La NFS Porsche sunt mai multe versiuni. Si ca sa jucam toti, ne trb sa avem cu totii aceeasi versiune, altfel nu merge
|
Quote:
Oi sta eu degeaba uneori p-aici, dar chiar sa joc NFS la munca ar fi rusinos din partea mea :p |
porsche
:)) pune mana si ia`l dak nu`l ai |
Am pe cd jocul copiat gata instalat dupa un alt PC, original, cu muzica si filmuletele de prezentare de la inceput.
O sa-l trag eu pentru toata lumea daca e si-l jucam p-asta. Trebuie sa-l copiezi dupa hard asa cum e si sa dai setup.bat sa configureze setarile in registrii, apoi jocul merge fara probleme cu porsche.exe. Eu am jucat in retea intre doua calculatoare si mergea perfect. Cred ca merge si prin internet. Facem reteaua... "4tuning" si ne conectam la ea. |
da klar:)...
|
vum vumvuvmmv ... abia astept sa ne dam pe acolo pe curbe ca nishte reisari ce suntem.. :mrgreen:
|
gata....facem weekendu asta....vineri ne int la coltz sa ne dai si noua cd-u...mai pe seara asa
|
la ce grafica are RACE ,asa pretentii hardware
nu mai bag bani in calc pt jocuri sunt misto..dar parca nu se mai merita pt mine asa ceva deh..asta e:( distractie placuta baieti! faceti in jocuri si nu pe drum!cel mai bine asa..si pt cei kre ma tot depasesc prin dreapta si imi taie calea..le urez sa ii vad la tv ..la stirile de la ora 5! |
kraven , te rog mult, pe CD alea, daca mai poti, pune si mie ceva jocuri. Porsche sau ceva ce sa jucam toti. in afara de NFS U2 ca il am.
sencs! |
Hai ma ce jucam si noi ?!
|
pai ziceati sa facem un NFS Porsche in retea ...cand ? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning