![]() |
Re: 8 noiembrie ...... UNLEASHED
10 Attachment(s)
Quote:
|
8 Attachment(s)
Quote:
|
Cine a luat locul 1 ? :D
|
Felicitari IonutzMFF pt.organizare!
|
Cel mai rapid pe circuit la clasamentul general a fost Danciu Gabriel , adica cel Mitsubishi 3000GT rosu cu numere VAL.
Multumesc Fritz pentru ajutor :) |
felicitari Ionutz pentru show a fost frumos super
doar uni spectatori eram cam "emo":P in rest foarte frumos felicitari |
:peace:Felicitari participantilor si tot ce a insemnat acolo om si masina!!!:peace:
|
frumos spectacol, felicitari ionut si celor participanti a fost un show reusit :dance:
P.S mi-a placut felul in care conducea posesorul unui opel corsa ;);) |
Ionutz,daca mai organizezi un show ca acesta sau ceva asemanator,ia legatura cu mine si cu varu ClaudiuMXG mai din timp ca sa te ajutam cu mai multe.
Am putea pune la dispozitia concurentilor un service mobil gratuit binenteles. Baietii cu driftul sa-si poata schimba gumele,verifica presiunea in roti,verifica uleiul,etc... Putem face traseul mult mai adevarat.Avem oameni care sa aiba grija de traseu. Avem multe idei si atunci ar putea iesi ceva ca la carte. |
super nice......felicitari IONUTZ, un show adevarat, un sfarsit de an frumos; mai ales BMW e36 328i de drift, degeaba.....BMW RULZZZZZZZ
ps:cine era cel de la microfon???? |
Poze doar atat...???:))
|
Un start timid pt evenimentele ce vor urma in viitor, pt la anu va pregatim cateva surprize. dat fiind timpul f scurt avut la dispozitie , propriu-zis abia sambata am decis in ce directie va merge acest show eu zic ca a fost f bine .
pe viitor vom impartii in 2 categorii showurile: - una pt linute, tuning show ,db drag -specialitatea lui IONUT - una pt motorsport adica(specialitatea noastra) :-autocross (amatori- ce am avut azi), drift contest, vtm pt partea de motorsport, la anu vom aduce celule pt masurare si vom organiza si un parc service ca lucrurile sa decurga mai usor si concurentii sa sa poata concentra pe condus si sa nu mai existe timpi morti. daca reusim la anu poate aducem si o etapa din CNR la Baia Mare, vtm va fi cu siguranta ,cu o zi dedicata amatorilor ps. facem una mica si pe zapada :twisted: |
Quote:
|
numai la superlativ se poate vorbi la adresa evenimentului de astazi. Felicitari si succesURI si la urmatoarele evenimente.
sper ca la urmatorul sa fiu si eu pe lista inscrisilor. |
frumos, felicitari.
T@m@ngo, cu corsa era cineva de pe forum :D |
| All times are GMT +2. The time now is 17:18. |
- Copyright 2026 4Tuning