![]() |
re: Espero C20XE -Tancu' meu
Quote:
|
Vladutzule , lasa naibilui capota , o sa bagi degetele pana la urma in aripile alea pe spate. Ce faci cu atata rugina? Eu inteleg ca e din ce in ce mai usoara msina si fuge mai bine , dar totusi :lol::lol:
|
Quote:
|
bai frate scoate dungile alea de pe spate ce naiba.. si dai aparatoarele de noroi jos sa vezi ce bine arata fara ale :D
|
Frumoase jante, nu mergeau ceva mai late? Cat sunt astea 6,5 sau 7j?
|
Frumoase jante, nu mergeau ceva mai late? Cat sunt astea 6,5 sau 7j?
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Am reusit din nou sa F*T motoru, azi noapte .... din cauza la un short shifter de c***t... cand am schimbat a doua am simtit ca ceva nu merge bine ,totusi i-am dat a 3-a si o intrat si mai greu... cand am vazut am lasat-o pe liber si zic sa n-o mai fortez i dau a 4-a sa merg lejer pana la finish... cum s-o fost indoit sudura la short shifter mi-o intrat intr-a doua , o bubuit una si motoru mergea in 3 pistoane.am ajuns acasa si am dat bujia jos , era uda. am bagat aer cu compresoru cand trebuia sa inchida supapele si cele de pe evacuare de la pistonu 3 suflau. azi dim am dat chiuloasa jos si intradevar supapele de la evacuare nu inchid la pistonu 3...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ce era la inceput , si ce a ajuns . Schimbare totala :twisted: Bravo . La mai multi km cu tancu' !
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Rog un moderator sa schimbe numele thread-ului in ,,Espero C20XE -Tancu' meu " multumesc mult.
|
Foarte tare paintbrush-ul ! :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:16. |
- Copyright 2026 4Tuning