![]() |
Re: In ce liceu / facultate inveti !
Quote:
sunt la REI anul 1...:D dar tu? |
Colegiul National "I.L. Caragiale" ( a IX C, la demisol, ultima banca de pe randul de la geam )
ilc=icoane lumanari cosciuge...cunoscut si sub numele de bastilia... acu e destul de normala...insa comunistii vor sa ne bage uniforma /:) |
Quote:
|
Quote:
ZI, FR, ID ? ca si eu sunt pe acelasi profil :) numa' ca sunt la FR |
Quote:
|
liceul Nicolae Teclu, e pe la piata munci... :D
|
Quote:
|
Quote:
prin un bloc din alea care le vezi din curtea scolii @fireburn ... poate stabilim o zi in care sa ne vdm ... anu' asta cand ai primele lectii de sinteza ? |
Quote:
Ai avut probleme la vreun obiect ceva? Profesorii par intelegatori cat de cat... |
am facut generala in Scoala nr. 4 in Bucuresti sect.2, Pantelimon. Liceul in Onesti, "Petru Poni". iar acum sunt la Univ Geroge Bacovia Bacau, specializarea Management. ZI, ultimul an IV . La anul iar in Bucuresti la vreo facultate :D
|
Universitatea Tehnica Cluj Napoca - Constructii de masini - Inginerie Industriala anul 1
|
detman ce medie a fost anu asta acolo?
Si eu tot prin zona aia vreau sa ma invart de la anu si is curios....mecanica/autovehicule rutiere sau acolo unde eshti tu |
sal, si eu pe acilea , la transporturi-inginerie mecanik-autovehicule rutiere(an 3) , asta din upb :D !!!
|
Quote:
|
stii tu ... se face doar sambata si duminica la FR :)
daca e vreo chestie ... o ardem atunci aiurea :D oricum ... sa vad cum sunt prins si cu munca :) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:45. |
- Copyright 2026 4Tuning