![]() |
Re: versus:cea mai tare marca ( parerea bacauanilor)
Quote:
Poate ca exista mici rautati...dar nu tb sa exagerezi ca toata lumea se ia de tine. Si mai ales, nu tre sa renunti:idea: ...numai fetele renunta cand dau de greu;) Sa stii ca poate la unii le esti simpatic!:twisted: |
Quote:
|
mertzan calmeaza-te...
iar certuri, iar sterg posturi, iar se supara unii si altii pe mine... mai bine stick to the topic si nu mai iers discutii... revenind, eu aleg mertzul, pentru interior in primul rand, care la bmw e prafuit tare, pentru cionfort, net superior, si pentru imagine, pe care si-a pastrat-o mai bine decat 5-ul din discutie.... |
6 Attachment(s)
Ok, se pare ca Mercedesul W124 a placut mai mult;) ...Fapt normal, din moment ce a fost superior BMW-ului la multe aspecte( cam aproape toate).
Daca mai devreme am comparat doua modele ceva mai vechi, bine cunoscute noua, acum vom trece la alta categorie: -categoria grea-:idea: Intr-un colt avem un "new comer", AUDI Q7:twisted: .Masina deja e destul de intalnita pe strazile din Bacau. In partea opusa se afla "NOUL" Mercedes ML;) Datorita faptului ca cele 2 masini au aparut destul de recent, ne vom exprima mai mult dupa gusturile fiecaruia:arrow: Voi ce alegeti, Q7 sau NOUL ML:?: |
In poze: AUDI Q7 4.2 FSI 349 cp 2006
MERCEDES ML 500 306 cp 2006 |
kilogramele?
|
Mie personal, desi vreau sa nu par un fanatic Mercedes si nu vreau sa fac campanie Mercedes-Benz, imi place mai mult Noul ML.
Q7 arata mai "***urist" in fata, dar spatele nu-mi place. Si nu-mi mai place cum se vede din lateral. Mi se pare ca e facuta pt a gazdui confortabil cat de mult s-ar fii putut, 7 persoane. I-ar fii stat mai bine putin mai scurt. ML-ul ca forma e perfect. La motor insa ar fii trebuit ceva mai multi cai pt versiunea de 5000 cmc. Dar...AMG-ul e suprem ca intotdeauna. |
Quote:
|
Ambele sunt super ... dar subiectiv poate aleg Q7-le
|
Noul ML .
|
aleg ml, pentru ca si-a dovedit in timp calitatile si pentru ca a demonstrat ca modelul rezista in top in timp...
q7 imi pare o masina de fitza de moment, sunt curios daca va rezista bine la aparitia altor modele concurente... |
Quote:
Se pare ca si Q7 a avut succes in randul pasionatilor de SUV-uri. Drept urmare, vom da "nas in nas" cu destule Q7-uri si la noi, in Bacau;) . |
tre sa fii batut in cap sa dai 100k euro pe un casalot cum e Q7 de 2 tone si ceva si apoi sa te apuci de racing cum fac majoritatea acestor proprietari de SUV-uri care se cred in M3 cu SMG.
La banii aia there's only one ..Porsche..carrera..cayman..etc..asta da masina. |
q7! parerea mea!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning