![]() |
Re: Oltcit Club 11RL - B 01 UXD
ti-am oferit 2 aripi spate impecabile GRATIS se pare ca nu te-a interesat nu am stat sa te astept s-au dus la GUNOI
pacat nu credeam ca in ziua de azi trebuie sa te rogi de oameni sa le dai ceva gratis |
Quote:
|
stiau mai multe persoane de acele aripi , am dat zvon dar asta este
scuze de offtopic |
plm....am carat destule piese pt gunoiu asta cu seatu si sa le iau in brate din dr taberii pana in balta alba e oarecum greu. ms oricum de oferta ,aia e cand o sa am nevoie o sa cumpar si asa nu prea eram eu invatat cu pomeni
|
2 Attachment(s)
cutia(sau dulapu',cum zic unii)e gata...subu isi face pe deplin datoria, statia de asemenea, insa apar probleme din cauza lipsei de curent, vor fi insa remediate. momentan masina a revenit la mine la conac pt a fi pregatita de schimbarea culorii si alte "mici" detalii...ne vedem la 4tuning fever :P
|
Nice work man!Tot asa.:-)
|
acum ca ti-ai facut damblaua cu muzica poate bagi si bani unde trebuie in masina asta :P
|
incet incet va iesi cum trebuie sa fie si va reprezenta clubul cum trebuie!
sunt curios ce planuri ai pentru exterior! monster style8):twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Voila le cazan!
Attachment 1625252 per ansamblu a iesit altceva iar ca si calitate a vopsirii,pentru regim de amator cu pistol ieftin si compresor mic,a iesit undeva intre decent si binisor acu sa speram ca-i sta chefu de treaba o vreme, ca sa iasa bine masina si de acum incolo :rolleyes2 |
A iesit foarte bine:D.
|
mai vopsim si jantele si aia e...ca noutate vreau sa vand subu:
inPhase 15" 900w rms 4 ohmi cu cutia care se vede mai sus 500 ron, nu are nici macar o ora de functionare(eu am dat 550 p difuzor si 300 p cutie) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:14. |
- Copyright 2026 4Tuning