Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Masini scumpe din Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/14783-masini-scumpe-oradea.html)

Mihaitza_tdi 08-08-06 16:48

Re: Masini scumpe din Oradea..

Nasol....:(:(:(

BIG_mafia 08-08-06 16:57

da unde sa intamplat?!

Trixi 08-08-06 17:47

Aproape d Alcatel..mai spre politie...

Ariana 08-08-06 18:12

Soferul e bine din cate am auzit azi dim, masina praf, gone forever.... Daca "nenea" d la volan era beat si avea viteza,cum se zvoneste, numa el e de vina. Dar bine ca a scapat.

BH 07 MDF 08-08-06 19:26

am vazut shi eu azi dimineatza la shtiri :(( ...
shoferu striga pe acolo de numai numai ... cred ca era mort de beat...era ceva tziganash ... :rolleyes2 ...da` cica a scapat cu cateva zgarieturi :( ...imi pare rau pt.el ... si pt.cei 100.000 de euroi aruncatzi in vant :cry: ... adica mai mult ca sigur avea CASCO ;)

DaBotta 09-08-06 02:27

avea casco , dar casco`ul se mai acorda daca tu erai muci de beat si inconstient ce faci ? nu are nimeni inregistrat de la stiri ? ca si eu vreau sa vad dar am ratat. masina era chiar din Oradea sau era numai in trecere ? nu se stie cine era accea persoana ?

BIG_mafia 09-08-06 09:22

citeshte pe topicu cu accidentu detaliile...mashina parka in fatza la continental duminika...doar iam tras poze alaturi de zuky :D...avea nr de leasing din bukureshti...posibil k era a sefului de la continental nush pe altcineva cine sa aibe bani de un m6 :D

DaBotta 09-08-06 13:50

sefu de la continental :D ma rog , ala de cine vrei sa zici tu adica POP ala are CLS nu cred ca ii trebuia M6. am citit detalii si am vazut , pacat oricum de masinuta ca era superba , partea nasoala ii ca nu a reusit sa ramana prea mult prin oradea :( , oare cat dureaza pana va fi din nou pe roti ?

Zuky 09-08-06 14:41

Quote:

Originally Posted by DaBotta
sefu de la continental :D ma rog , ala de cine vrei sa zici tu adica POP ala are CLS nu cred ca ii trebuia M6. am citit detalii si am vazut , pacat oricum de masinuta ca era superba , partea nasoala ii ca nu a reusit sa ramana prea mult prin oradea :( , oare cat dureaza pana va fi din nou pe roti ?

Sincer nush daca merita sa il repuna pe rotzi....ai vazut in ce hal era....

BIG_mafia 09-08-06 16:18

Quote:

Originally Posted by DaBotta

am zis k posibil...nu am zis nimik concret...in orice caz ii ceva mare borfas daka isi permite o mashina de genu :)

DaBotta 09-08-06 23:44

banuiesc ca banii nu io strans saracu de cand era copilash si tot io pus la pusculita , ca acuma sa isi ia M6 :) in curand il vedem cu altu :D

BIG_mafia 10-08-06 09:23

is curios ce mashina o sashi traga akuma :):):)

DaBotta 10-08-06 09:49

pai banuiesc ca ii repara M6`ele sau ii da altu, sau cine stie :P

BIG_mafia 10-08-06 12:11

orice ar fii o sa vedem in curand :D

valerutzz 12-08-06 12:59

Nah, am vazut azi un Nissan 300 SX albastru de toata frumusetea.. 2 tobe finale IMENSE si un sunet de milioane.. plus un turbo ... is socat @_@

All times are GMT +2. The time now is 05:05.

- Copyright 2026 4Tuning