Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Etapa I a Campionatului De Viteza KO Racing CLUB 2006 (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/14716-etapa-campionatului-viteza-ko-racing-club-2006-a.html)

TM-84-DMX 30-04-06 19:21

Re: Etapa I a Campionatului De Viteza KO Racing CLUB 2006

Quote:

Originally Posted by Juice
@dypu
intr`o alta ordine de idei auzisem ca organizatorii s`au luat dupa exact ceea ce scrie in talon...

oricum cel mai tare m`a dezamagit ECLIPSUL.....

Organizatorii habar nu aveau pe ce lume traiesc!:( Daca era exact asa cum spui tu ,cum iti imaginezi k un Astra GSi 2.0 16v de 150 cp a ajuns sa concureze la grupa A2???????????????Norocul a fost k a ratat treapta 2 si si-a furat-o de la baiatul cu Vectra B 2.2DTI,k altfel nu avea nimeni nici o sansa...

Si nu mai vorbii frate de Eclipsu ala ca e pasta....in afara de "muzicanti"si vopsele stridente nu are nimik deosebit....

Detman 30-04-06 19:30

dar, Dacia are Turbo sau nu??
la intrebarea asta vreau sa imi raspunzi.

Corse 30-04-06 19:32

da, are turbo

Detman 30-04-06 19:57

case closed !!! :D

smoke 30-04-06 20:07

si asa se explica multe.. cu cele de mai sus.. io macar is inpacat... eram cu opelu verde... neterminat.. care nu prea putea tine linia drepta :)), next.. promit rezultate la A1 poate A2... daca o sa am permis, si daca apuc sa termin masina aia :D

smoke 30-04-06 20:16

2 Attachment(s)
cica cu asta....

declar: probleme de directie mari.. pe dreapta.. arcuri extraordinar de moi.. si un carb prea ''monocorp'' pt curse... declar ca merita sa meri si cu un trabant.. e fun // al the best from ,.. SmokeDesign

akimoto 30-04-06 20:30

Quote:

Originally Posted by Juice
un prieten a filmat cu mobilul o cursa intre civic si skoda exact pe linia de finish in care se vede clar ca skoda trece prima... incerc sa pun filmul aici daca are omul cablu de date...
in celelalte curse probabil civicul a castigat.... nu pot spune nimic....

deci domnu, io m-am dus la nea tibi baias cu un ins care a pozat cu digitalu' de pe linia de finish, in poza se vede foarte clar botu' civicului mai in fata; raspunsu lu domnu organizatoru a fost in felul urmator: "aaaa, pai nu pot sa-mi dau seama din poza, nu-i relevant...avem om la finish care a vazut cine a castigat..."

multumesc organizatorilor pentru corectitudine, multumesc spectatorilor care m-au aplaudat si totodata celor care mi-au aratat degetul mijlociu

numa' bine de la Timisoara

viperu 30-04-06 20:34

bre aki, fa bine si data viitoare da-i o lungime de masina in fata ca sa fie cat se poate de clar... ;)

smoke 30-04-06 20:39

hai bravo timisoara... si un pic de atentie organizatori.. daca vreti sa mai vina lume, .. si sa nu mai uite masini inscrise.. prin ''parcul auto'', ca aia o fo chiar de coma.. mai erau 5 masini si ei deja bagau semifinale.. noroc ca e lumea atenta :)), la A1 ma refer

cj98czh 30-04-06 20:58

Sincer am fost foarte aproape de finis si mi s-a parut de fiecare data ca a castigat Skoda.....strans dar mie asa mi s-a parut
poate exista un filmulet care sa ne lamureasca si pe noi....

tristan 30-04-06 21:27

Numai vorbe ca ala a castigat ca celalalt... hai sa vedem o poza... un filmuletz ceva... nimeni nimik?

ilie 30-04-06 21:35

Poza finish Skoda vs Type R

1 Attachment(s)
Finishu la liniutza 2 dintre Skoda si Type R. Poza zice tot :) La prima cursa nu stiu ca eram mai departe de start.

slayer 30-04-06 21:41

Re: Poza finish Skoda vs Type R

Quote:

Originally Posted by ilie
Finishu la liniutza 2 dintre Skoda si Type R. Poza zice tot :) La prima cursa nu stiu ca eram mai departe de start.

poza asta e facuta la vreo 5 metri dupa linia de finish....

ilie 30-04-06 21:49

Filmuletz Dacia 1310 Turbo vs Loganu meu

1 Attachment(s)
Am luat-o ca lumea, dar turbo face multe.:p Jos palaria :) Sper ca la etapele urmatoare sa mah apropii tot mai mult de performantele ei.... si de ce nu sa le si bat :D

ilie 30-04-06 21:58

Re: Poza finish Skoda vs Type R

Quote:

Originally Posted by slayer
poza asta e facuta la vreo 5 metri dupa linia de finish....

N-are sens sa ne certam pe aici... fiecare crede ce vrea... Cauciucurile care marcau finishu sunt cam in dreptul rotiilor din spate de la Type R. Nu puteam sa stau pe linia de finish ca era baiatul cu steagu. Daca asta inseamna 5 m asa sa fie, cum zici tu... Oricum Type R pe 400 m n-are ce discuta cu Skoda respectiva... :p

All times are GMT +2. The time now is 09:57.

- Copyright 2026 4Tuning