![]() |
Re: Etapa I a Campionatului De Viteza KO Racing CLUB 2006
Quote:
Si nu mai vorbii frate de Eclipsu ala ca e pasta....in afara de "muzicanti"si vopsele stridente nu are nimik deosebit.... |
dar, Dacia are Turbo sau nu??
la intrebarea asta vreau sa imi raspunzi. |
da, are turbo
|
case closed !!! :D
|
si asa se explica multe.. cu cele de mai sus.. io macar is inpacat... eram cu opelu verde... neterminat.. care nu prea putea tine linia drepta :)), next.. promit rezultate la A1 poate A2... daca o sa am permis, si daca apuc sa termin masina aia :D
|
2 Attachment(s)
cica cu asta....
declar: probleme de directie mari.. pe dreapta.. arcuri extraordinar de moi.. si un carb prea ''monocorp'' pt curse... declar ca merita sa meri si cu un trabant.. e fun // al the best from ,.. SmokeDesign |
Quote:
multumesc organizatorilor pentru corectitudine, multumesc spectatorilor care m-au aplaudat si totodata celor care mi-au aratat degetul mijlociu numa' bine de la Timisoara |
bre aki, fa bine si data viitoare da-i o lungime de masina in fata ca sa fie cat se poate de clar... ;)
|
hai bravo timisoara... si un pic de atentie organizatori.. daca vreti sa mai vina lume, .. si sa nu mai uite masini inscrise.. prin ''parcul auto'', ca aia o fo chiar de coma.. mai erau 5 masini si ei deja bagau semifinale.. noroc ca e lumea atenta :)), la A1 ma refer
|
Sincer am fost foarte aproape de finis si mi s-a parut de fiecare data ca a castigat Skoda.....strans dar mie asa mi s-a parut
poate exista un filmulet care sa ne lamureasca si pe noi.... |
Numai vorbe ca ala a castigat ca celalalt... hai sa vedem o poza... un filmuletz ceva... nimeni nimik?
|
Poza finish Skoda vs Type R
1 Attachment(s)
Finishu la liniutza 2 dintre Skoda si Type R. Poza zice tot :) La prima cursa nu stiu ca eram mai departe de start.
|
Re: Poza finish Skoda vs Type R
Quote:
|
Filmuletz Dacia 1310 Turbo vs Loganu meu
1 Attachment(s)
Am luat-o ca lumea, dar turbo face multe.:p Jos palaria :) Sper ca la etapele urmatoare sa mah apropii tot mai mult de performantele ei.... si de ce nu sa le si bat :D
|
Re: Poza finish Skoda vs Type R
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:57. |
- Copyright 2026 4Tuning