Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   De unde vine nick-ul fiecaruia ? (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/1467-vine-nick-fiecaruia.html)

Flow 12-09-05 08:44

Flow - este numele unui interpreet din formatzia The Boyz care imi placea f mult mai demult shi se aseamana shi cu numele meu Flow - Florin 8)

Mustang 22-09-05 14:06

Mustang Mach One - Vine de la masina mea preferata :D ... imi place sa consider ca imi fac treaba rapid (mai putin la pat :lol: ... acolo sunt parsiv si sunt super lent pt fete :lol:)

quick_5hifter 11-10-05 03:37

quick_5hifter = ala care schimba repede vitezele...valabil si la pat (acolo ar merge mai bine quick_hole_switcher :lol: )

Skma 30-10-05 14:20

Skma de la cuvantul \"scama\" care este porecla mea si Dtm de la campionatul national de turisme al Germaniei ptr. cine nu stie :wink:

c i k y 30-10-05 14:35

nick-ul meu este inspirat de la TV...de la stiri...Cand m-am inscris pe forum ma uitam la TV si era vorba despre niste mascati care il batusera pe unu...si din lipsa de idei mi-am pus nick-ul maskt.
Numele meu adevarat este alex iulian......incantat :lol:

CT-82-PWR 31-10-05 21:07

CT-82-PUM -> nr mashinii mele !

LKS 31-10-05 22:26

LKS ....pai...pe mine ma cheama Luci > Luca > LuKaS > shi LKS ....that wasn`t so hard :D

LKS 31-10-05 22:31

quick shifter .....da` nicku` dinainte ...DaciaMustang ...de la ce venea ?

needBrain 31-10-05 22:55

de la porumbeii care beau spirt cu cola :lol:

quick_5hifter 15-11-05 05:53

nope...
am avut acelasi user pe alt forum (pana cand am fost dat afara din motive subiective, dar oricum nu mai conteaza, ca mi-am schimbat masina)
pe vremea cand am facut userul pt 4tuning aveam dacie si, bineinteles, ca toti soferii de dacie, mi se parea ca a mea e cea mai secsi (si nu aveam stema renault sau vinil cu nike boss explosion sony kenwood alpine gti catalizator tuNNing supersport nos turbo etc :lol: )

Dirty Pusherman 22-11-05 23:48

salut! i'm new here!!! pai Dirty Pusherman e numele unei melodii house care imi placea (shi inca imi mai place)... :eyebrow:

Ju!ceD 01-01-06 17:00

Ju!ceD

Stii voi joku ala vechi JUICED un fel de underground lam jukat 1 luna nonstop....de akolo se trage Ju!ceD
Ju!ceD - zemos dulce
Juice - suc :)

Eugen_TL 03-02-06 22:59

cand eram mic eram gogu(unchiul meu mia zis asa si asa a ramas, cam asa e si idul de mess si nici ca lam mai schimbat! ) apoi cand am inceput sa fiu pasionat de tuning miam pus TuningBoy( cum am si userul pe 4tuning...) si acum mai nou prietenii imi spun KaMaTaRuL pt faptul ca eu sunt ala care vine cu propunerile in afaceri(haine,telefoane,cduri muzica,parfumuri...) si tot timpul eu am de castigat... in fine sa nu intelegeti gresit ca nus mafiot sau bisnitiar,,, e ceva mai la misto :P

spiry_moto 05-02-06 16:01

pey am explicat si cand m-am prezentat
Spiry de la spirydusa, porecla mea , pt ca sunt mica si zvapaiata precum un spirydus
Si moto pt ca imi plac moarte mult motocicletele...

Asa s-a nascut...spiry_moto :P

wlady 08-02-06 13:45

la mine e simplu :lol: --- da pt cei care nu le au cu integramele :lol: vlad-vladi-vlady-wlady

All times are GMT +2. The time now is 08:28.

- Copyright 2026 4Tuning