![]() |
Re: Oltcit Club 11r !!!
toata lumea a contribuit :lol::lol::lol:
|
mircea@ tu oricum esti un VIP :lol:
shoka@ investiile sunt bune dar alea profitabile mai tarziu...:D pilula@ da multumesc mult...pe bum oricum nu il mai vand ... deci stai fara grija:lol: shoka@ mai mult sau mai putin la fiecare masina exista contributie din partea prietenilor,fie masina ta,a mea, a altora ... orice sfat util este considerat o contributie... |
Quote:
|
Quote:
|
Da recunosc cd-ul l-am luat pe moka...raman dator...:lol:
|
duci olcitu-ul la timi ?:D
|
felicitari:)
|
Hai Tibi cu noutati ..
|
Lumea simte schimbarea ...
baga poze , nu dezamagi !!! |
Pana o sa am timp sa pun poze va las o mica lectie ....
CUM SA SCOTI UN SUBWOOFER DIN MASINA :lol: https://www.youtube.com/watch?v=0Gw5fxNfV0k Schimbari sunt doar ca nu am timp sa postez....incerc sa termin masina pentru Cluj....Numai bine la toti...si in cel mai scurt timp apare si prezentarea... |
Doamne, in ce hal se plictisesc unii :))))) :lol:
|
normal ca se plictisesc ...
tibi .. bine ca nu ai incurcat fata cu spatele ca altfel in loc sa scoti incinta din masina bagai atv ul in masina ... se stie :shock: inca un lucru putin mai important ... in cazul in care crezi ca ai nevoie de o mana de ajutor da un semn ... si vin din timp si te ajut si plecam impreuna la CJ ... ;) deci ... |
Quote:
|
Quote:
https://www.4tuning.ro/King-of-Europe-Drift-2010/ Tibi, ce a avut cutia aia de era asa intepetina?:lol: ai construit-o in interioru masinii sau..? |
Totul a fost calculat la milimetru dar la final s-a demonstrat :lol: ca totul era mai mare cu cativa milimetri....oricum tot raul spre bine ca sta foarte bine in masina...
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:15. |
- Copyright 2026 4Tuning