![]() |
Re: 2006 Subaru WRX Sti VS 2006 Mitsubishi's Lancer Evo MR !!!
WRX STI-ul e mai ... salbatic si mai de necontrolat! Super bestie.
|
Quote:
wow ai putea sa faci reportaje pt top gear. |
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
Quote:
|
Nu mai luati sursa aia, e divertisment!
|
Si la Best Motoring (cei mai tari btw! :D) s-a intamplat acelasi lucru :P
|
Deja topicul asta se transforma in: all vs SEBASTIAN.
Si culmea este ca te certi cu unii care poate nu au pus piciorul vreodata intr-un Impreza (ca mine) sau intr-un EVO (tot ca mine) dar iau de bunce zic unii si altii . Pana la urma cred ca totul se rezuma la cat de bine se muleaza masina pe tine ca sofer,la cat de bine te intelege si te asculta. Ce daca aia face o juma de secunda in + sau in -.Testul a fost facut cu un robot la volan? Sunt multi factori care influenteaza un test si deja la nivelul asta e greu (zic eu) sa spui ca soferul x merge la fel de bine pe lambo gallardo si pe caterham CSR si a scos timp mai bun pe unul decat pe celalalt. Deja SEBASTIAN a ales si mi se pare normal sa se ia de gat cu toti cei care au ceva de spus impotriva Imprezei.Si eu fac la fel cu cei care se iau de cotetzu meu si TAU face la fel cu cei care vorbesc urat de Dacii. Pana nu simti masina nu poti sa faci o alegere decat influentat de niste teste care poate nu sunt decat aproximativ corecte. Daca as spune eu ca dom`le Subaru e mai manevrabila ca scrie in X si a facut y testul si a spus asta. Multa bafta si nu sariti la mine cu paru` :) |
1 Attachment(s)
Azi am testat un STI 2006.
Mi-a placut si pt destinderea atmosferei pun asta. |
Am ales STI-ul, nu pentru ca le-as fi condus pe amandoua (din pacate), ci datorita reputatiei. Ce mai face Mitsubishi prin WRC? Dar Subaru? Plus ca cei de la Fuji Heavy Industries au avut in sfarsit curajul de a infrumuseta Impreza .
|
Ai vazut cum face un 4x4 de serie cerculete?
|
Quote:
vrei sa-ti arat eu? :D |
Stiu cum le face evo dar spuneau ca sti nu face eu am facut fara sa filmez cu al meu pe asfalt curat cu semislicuri si cu treapta 2.
Arata de ce sa nu arati. Sa nu uit si Foresterul le face perfect. |
Sa va spun ceva.Mitsubishi Evo se vinde in America in 3 niveluri de echipare RS,IX, si MR.
Toate fac diferenta intre intre nivel de echipare inclusive MR. MR-ul are cutie de viteze in 6 trepte cam atat. In europa se importa EVO IX GSR care are cutie de viteze in 6 trepte si se poate accesoriza cu elemente de MR.(jante BBS,suspensie blisten cu absorbtie) toate aceste fiind ca pachete. Deci modelul European e o amestecare a modelului American. Pe Sebastian il cred are Subaru e tare.Dar nu se face comparatia intre MR si S204 si spune pentru cine cunoaste.Am studiat foarte bine aceste 2 modele si stiu ce vorbesc. Oricum Evo e mai tare la manevrabilitate si la timpi.Cat si cei de la top gear au scos pe circuit mai bine cu evo si au spus ca e mai tare EVO. Imi place de Sebastian ca spune ca e o glumita proasta EVO, dare u cred ca nu stie ce vorbeste. Cat despre SAKAYSAN ala ma inebunit Sebastian.Ce sa mai spun daca a zis unul asa , asa e.Sa mai asculte pareri si din alta parte san u se mai ia dupa japonezul ala. Din nou imi place de Sebastian e ca si cum am intrecut eu cu un renaul megane dci un bmw asa si el a facut cu foresterul evo IX. Inseamna ca era prea prost soferul de la evoIX.Oricum in proportie de 90% din testele facute in domeniu sunt castigate de EVO.Si le-am condos pe amandoua “la limita” si merge altfelt EVO decat STI. Sebastian are nsite afirmatii prea de copil mic pacat ca are 34 ani.Nu cred. |
e super strans! la exterior e mai fioros Lancerul dar in sufletul meu ramane SUBARU!
|
Quote:
:lol: :lol: :lol: inainte era sindromul BMW e cel mai bun si mai tare din parcare,acum vad ca a aparut......subaru |
| All times are GMT +2. The time now is 15:20. |
- Copyright 2026 4Tuning