![]() |
Re: Maşina mea: 11 G S I
Quote:
moshule pune poze si cu jantele ca nu le-am vazut deloc...iar dai jos dupa ea iar pui si tot asa..nu te hotarasti..si cum si din ce ai facut pedalele alea ca si pe mine ma bate un gand :P |
Quote:
Sunt facute din plasa de ciur (cel putin bunicii mei au ciur pentru fasole din acelesai tip de plasa) dai doua gauri cu bormasina apoi orinzi 2 capse cu pistolul .... mare greutate :)) P.S. imi place cum ramane acolo praful bagat in ele. |
chiar imi place ce ai facut la masina si ceea ce incerci sa-i faci doar sa ai mare grija sa nu dai in kitch..
de motor ce se mai aude..cand va fi schimbat? despre mine era vorba ca aveam un xe de vanzare:) dar eu l=am vandut.. bafta ! |
Pai sincer decat sa pun pedale gen type r si alte rahaturi mai bine asa.Nu creeaza disconfort la condus,deci sunt ok din punctul meu de vedere.Despre jante astazi le-am pus sper sa le trag vreo 2-3 poze mai pe seara si sa postez.Potos multumesc! Incerc sa fac si eu cat imi premite bugetul.In legatura cu motorul nu stiu ce sa zic...poate .Aaaa....sa nu uit.Johnson...daca vrei sa iti "confectionezi" pedale ca ale mele vorbeste cu Cox sa iti puna o pila buna la bunicii lui poate te alegi cu un ciur de la ei.Numai bine !
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Dupa cum am promis poze cu jantele pe masina.Jantele nu sunt intr-o stare prea buna (necesita vopsire) dar la ce pret le-am luat sunt pomana.
|
Quote:
|
Quote:
|
ce a patit masina de are dungilea alea pe ea? dau bine jantele daca erau pe 16 era mult mai bine
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Foarte frumos, mult noroc si bafta la tuning poate ne vedem la o adunare generala la bucuresti...ca sunem membri aceluiasi club :D
|
foarte frumoase jantele,spor la reconditionarea lor:X
|
apropo de rabdare..iti cam trebuie rabdare sa reconditionezi jantele astea.. am avut si eu niste jante cu multe spite ceva in genu si mi-au cam luat 6-7 ore de janta..au fost primele si ultimele la care am avut atata rabdare...sau mai exista posibil la 30 ron de janta de sablat si indrepat..daca e cazul:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:49. |
- Copyright 2026 4Tuning