![]() |
Re: PROTOTYPE PROJECT ~ Tuning & Styling
OK.Mersi dak ma hotarasc te anunt.
|
Salut!
Se poate aduce bara fata de Seat Leon Cupra? |
inca nu am primit oferta aia la jenti.sunt baiatul cu nubira de azi 06.01.2007
|
puteti sa nu-mi mai trimiteti nici o oferta baieti...am dat avans in alta parte...neseriosi
|
Asta e ...
Ofertele se fac la magazin , nu pe net ... Nu stau sa verific din 5 in 5 minute forumul si topicul asta sa vad care a mai scris cate ceva ? Se poate aduce bara de fata de Seat leon Cupra ... Depinde pe ce vrei ... pe Casco sau o cumperi tu ? |
Sal poti face tipul asta de bara si pragurile de la je design cele de pe leonul rosu de la spidertuning pt un leon din 2001.Daca da zi-mi si mie pretul.https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1167167560http://spidertuning.go.ro
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Oferta ti-a fost trimisa pe mail ... si daca tu ai venit vineri sau sambata nu cred ca te asteptai sa o primesti mai devreme de LUNI !!! Ca duminica lumea se odihneste ... Nu ? Nu ai deranjat cu nimik ... uita-te la poza de mai jos ( la date si oferta )ca sa nu mai existe discutii . O zi buna . |
acum inteleg de ce nu am primit nimic :) adresa de mail este [email protected] scuze ca am pus la indoiala seriozitatea voastra, e vina mea
|
un set de pleoape pt faruri si pt stopuri de megane bicorp? cu pretz cu tot daca se poate:)
|
Marti ai raspuns ... pana marti suntem plecati in "concediu" de betzie ...
:D |
distractzie placuta:)) si revenire ushoara
|
stopuri clare pentru cielo / nexia puteti gasi pe undeva ?
|
da, o sa le avem pe stoc in curand, in premiera in Romania. inca nu stiu nici eu cum arata si la ce pret, dar cam intr-o luna o sa fie.
|
Ms Ceres , frumoase poze k mi-am amintit :)))) cred ca ar trebui sa facem o liniutza pe jos amandoi ca sa mai dam jos din micile noastre achizitii :).
O sa mai trec peste o luna cand apar stopurile vreau 2 perechi |
| All times are GMT +2. The time now is 00:31. |
- Copyright 2026 4Tuning