![]() |
Re: Inca o premiera in Romania pe 4tuning: Angel Eyes pentru Logan
Daca ma cititi si voi ce s-a scris la Thread-ul asta de la inceput aflati si cat costa...
|
vrem sa face din Logan masina ca in 2 fast 2 furious da cu motor mai slabut?:) nu-i bai sa fim mandri ca ii a noastra si ca iese banu de pe ea:))
|
Eh, cu putina tunareala se rezolva si motorul "slabut". Nu uitati ca Loganul este in esenta Clio cu ceva elemente de Megane (dar motorul e Clio), deci solutii exista.
|
Asai ochi nu te insheala!E de dorit un logan cu aceste faruri pe timp de noapte!
|
ba fratilor farurile alea chiar sunt o reusita
intradevar marele pacat este ca nu au echipat loganul si cu un motor mai mare |
Quote:
Stopuri clare Pret: 651RON+TVA=775RON Termen de livrare: stoc Faruri Angel Eyes Pret: 798RON+TVA=950RON Termen de livrare: nedefinit deocamdata. Au fost unele probleme la fixarea lor pe masina, nu "picau" perfect, exista un luft de approx 0.5cm. Drept urmare am rugat fabrica sa refaca matrita si sa trimita o noua mostra .... in momentul de fata asteptam ... mostra ... sa vedem ca totul e ok, dupa care va voi aduce la cunostinta si termenul de livrare. |
CELE mai mari tiganii angel-eyesurile .. vazut probat .. dezamagit .
|
Super marfa farurile
dar stopurile se asorteaza numai cu o culoare deschisa a masini <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> http://www.badongo.com/pic/165957 |
Da bine cu verdele cameleon, trust me ;)
|
:evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug retific
Logan cameleon am eu si ar arata super stopurile si stopurile pe masina mea STOPURILE SI FARURILE :wink: :-) <<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> https://img204.imageshack.us/img204/9...ledoors9id.gif |
super misto! cu toate ca nu imi plac asa mult loganurile! sper cu aceste faruri sa arate mai misto! Bafta la tuning celor cu loganurile ca acum au ce face! :-)
|
mey sunt super ...as vrea sa vad cum stau pe logan for real..ceva de vw g4 aveti?
|
Quote:
|
Are cineva idee cum se poate face negru fundalul stopurilor?
Este vreo problema cu reflexia? avand in vedere ca sunt leduri nu cred da... Deci? ce ziceti? |
io zic ca ar fi!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:55. |
- Copyright 2026 4Tuning