![]() |
Re: General : SEAT vs RENAULT
Din moment ce nu vorbesc germana pot doar sa citesc descrierea filmului:
German auto club ADAC crashed a car against a wall at 80 km/h, after the same model had shown a crash at 64 km/h could be survived with little injury. Result: serious increase in danger of injury; crumple zones used up; almost no safety reserves. Lower speed saves lives. Descrierea nu ma contrazice, sau scrie pe undeva pe acolo ca pasagerii au murit? Daca vrei sa-mi arati ca pericolul e mai mare la viteza mai mare asta oricine isi da seama, nu credeam ca e o chestie care trebuie sa o mentionez si eu. Partea dureroasa e ca daca o masina de genul asta s-ar compara atat de prost la 80kmh nu vad in ce alta masina ai mai multe sanse. FAQ Why not carry out a wider range of tests? It is the duty of manufacturers to design and test cars to meet the full range of accidents. The Euro NCAP tests cover an important range of accidents. A well-designed car will perform well in the Euro NCAP tests, and one that does badly is less likely to provide adequate protection in a real life crash. Why have you chosen such a high front impact test speed? By carrying out frontal impact tests at 64km/h (about 40 mph) we are simulating a car impacting a similar sized car where both cars are travelling the same speed of 55 km/h. This speed has been shown by accident studies to address a high proportion of fatal and severe injury accidents. Should this not be higher given driving speed limits are higher? Accident research shows that carrying out frontal impacts at 64km/h speed covers a large proportion of the serious and fatal accidents which occur. Even if the maximum speed limit is 120 km/h, few accidents occur at such speeds and where they do, it is beyond current capabilities to provide protection for the car's occupants. |
Quote:
|
Seat vs Renault.In primu rand Renault Sport e cu totul altceva.Da,raport calitate pret la Clio RS,Megane RS nota 10....mult peste Cupra/FR.Dar Renault Sport e altceva.Noi vorbim de Renault simplu.Si Renault simplu mi se pare mult inferior Seatului.La Renault sunt piese scumpe,service scump,totul scump.Seatul si Skoda zic ca sunt o alegere ff buna.Sunt defapt niste Volkswagenuri mai ieftine,doar vizual se diferentiaza.Sa dam exemplu cutia la Clio si la Megane(nu cele Sport,pentru ca am scris mai sus ca astea sunt cu totul altceva)e varza,imprecisa,ambreaj greu la apasat.La Seat intra imediat,ambreajul usor are o cutie fff precisa.Servo-directia mult mai lejera la Seat decat la Renault.Si multe altele....Asta este parerea mea.Daca am deranjat un posesor de Renault imi cer scuze.
|
1.2 nu exista pe Leon(clasa compacta),doar pe Ibiza(clasa mica) exista 1.2
|
Quote:
(daca ibiza de 1.6 e moarta , aia de 1.2 cum p m mai e??) am avut 2 renaulturi, si am un leon de 4 ani, nu imi spune mie ce precisa e cutia de vag fata de renault, sau directia sau altele, precisa era marmota... da? |
Beck ia un calmant ca esti cam naravash vad.
|
Quote:
Insa nici unul din producatorii comparati nu au in gama masini greoaie cu motor de 1.2 (aspirat). Iarasi nu ti cont de faptul ca daca esti sarac nu iti permiti masina compacta. Iti vei permite doar o masina mica, unde motoarele de 1.2 eventual 1.4 indeplinesc exigentele majoritatii. Cand esti sarac inveti sa mergi la consum!!! |
sarac in ghilimele.
|
Ce nu a amintit nimeni pana acum in inversunatul versus e pretul de revanzare.
Bagati o cautare pe mobile.de si trageti o concluzie. |
Quote:
PS: As putea spune, cu parere de rau (pentru tine), ca am permis de conducere, trist, asta e. |
Quote:
sincer, mi-ai stricat ziua..sunt cel mai trist colegu cu seatu ne spune si noua cu cate si ce fel de renaulturi a mers de nu i-a placut? |
Quote:
|
Chestia cu servodirectia mai usoara sau nu e extrem de relativa. Nu inseamna ca daca merge mai usor e si mai buna. Depinde despre ce masina este vorba. Daca este una de oras este de preferat ca servo sa mearga cat mai usor, daca este vorba de una care nu are ca scop principal "plimbatul" prin oras e bine sa fie putin mai greoaie, adica sa nu se miste la cea mai mica adiere de vant.
|
Ma eu am condus Clio 1.2 16V din 2003, si mi s-a parut foarte fun asa, directia foarte marfa, motorul se auzea destul de placut, etc...
|
pana acum vreo 2-3 zile seat era veriga slaba a grupului vag....acum e acelasi lucru.Nici nu mai stiti ce mai scrieti.Iar la capitolul jignit sper ca s-a luat administratorul si de voi caci eu mi-am luat un punctuletz mic. Si m-a certat sefu la fel cum ma certa mama cand eram baietel rau la scoala. In fine voi ati cam jignit in posturile recente. Ideea era sa comparam marca seat (si atat) cu marca renault. Strict . Acuma daca iti iei un logan chel nu te lauzi ca ti-ai luat renault (cel putin un om intreg la minte,adica mai putin de jumatatea proprietarilor de dacia.), la fel si cu seat.Iti cumperi unul si ce faci...zici ca e acelasi lucru cu audi?...sau vw? Nu frate ...seat e seat vw e vw. Sunt fabrici diferite sunt configuratii diferite . Renault vs SEAT ce ofera seat strict ... Si nu mai jigniti proprietarii de renault ca si-au cumparat renault ca e efect de turma si plm. Lasati-o moarta.Daca era efect de turma isi luau logan...si nici macar. Logan isi cumparau datorita bugetului. Iar seat daca iti iei sa nu crezi ca esti mai bun...dupa cum am spus nu exista "turma".
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:19. |
- Copyright 2026 4Tuning