![]() |
Re: Lamborghini Gallardo VS Ferarri F430
sper k in curand sa fak rost de timpii kre iau obtzinut cele 2 masini pe circuitul de la nurburgring.......apoi sa va facetzi o parere despre performantzele asemanatoare ale celor 2........sincer dak asa avea bani leas cumpara pe aman2: ferrari pt weekend km ziceau altzii si lambo pt restu sapt
Death gotta be easy, 'cause life is hard |
timpul celor 2 pe circuitul de la nurburgring:ferrari f430 7:55 - viteza medie 156.126 km/h
lamborghini gallardo se 7:56.65 - viteze medie 155.569 km/h akm ce mai spunetzi?astept commenturi Death gotta be easy, 'cause life is hard |
da nu cred ca era nici un dubiu ca ferrariul e mai rapid. Gallardo arata mai bine si e cam la fel de rapid in linie dreapta. Oricum nu m-ar deranja oricare dintre ele sa o am
|
Pai nu era , dar diferenta este nesemnificativa ca sa te determine sa alegi una din ele pt performante mai mari
|
Ferarri...oricum Lambo nu va fi niciodata peste ei cu toate ca au incercat de vreo 15 20 de ani incoace. Trebuie sa recunoasteti ca experienta de zeci de ani din curse nu poate fi egalata peste noapte. Au mai incercat ei cu Diablo sa treaca peste Ferarri, dar a aparut F40 care la vremea aceea era masina suprema...
|
Lamborghini au o alta conceptie. Ei nu s-au concentrat pe performante cat mai mari, ci pe a da o personalitate masinii facute. Gallardo nu se compara cu un F430 la performante, dar arata mai bine si parca are mult mai multa personalitate.
|
ferrari este mult mai frumoasa....gallardo nu prea vad ce sa aiba interesant la ea...e mica...nu e asa lata...daca te uiti atent l ambele d aproape...nu mai are rost sa le compari...lamborghini este o masinaexotica...cu faima...dar gallardo parca nu are aceeasi faima..k un diablo vt:D sau un murcielago....
|
ca performante...sunt asemanatoare...dar eu aleg gallardo pt. ca are un look mai fresh...mai aproape de sec 21 :D
|
Ferrari ramane Ferrari
|
Quote:
lamborghini se schimba ? :) :?: |
Eu mi-am spus parerea ca Ferrari ramane un Ferrari.
|
Quote:
|
Primul Lamborghini a fost facuta pt a se demonstra k se poate masina mai buna decat Ferrari. De atunci nimic nu s-a schimbat.
|
Quote:
|
Eu cred ca brandul Lamborghini este batjocorit de cei din grupul VW.
Ferari e totusi clasa inca in timp ce Lambo o ia pe cai gresite. sper sa-si revina. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:19. |
- Copyright 2026 4Tuning