![]() |
Re: Ford Fiesta vs VW Polo
Quote:
corect..... |
am votat polo imi place mai mult.Aici e vorba de gusturi:D Bafta!
|
Am avut ieri ocazia sa compar Fiesta mea Ghia cu un Polo Attractive
Ce nu mi-a placut la Polo: In primul rand bordul , e plastic ordinar , in al doilea rand consola parca e neterminata , se opreste brusc in aer:)..... nu are volan + schimbator imbracate in piele , nu are parbriz incalzit, si nici jante din aliaj usor . Si nu mi-a mai placut o chestie , prin grila fatza se vede ceva alb , de la motor .... nu ma pricep la mecanica .... Ce mi-a placut : nici nu stiu cum sa explic...cand am inchis portiera am obsevat ca nu se tranteste daca o inchizi cat de cat normal:) Astazi o sa merg cu el si o sa spun si impresiile despre cum trage |
idem.... eram de fata ;)
|
poti avea si volan si schimbator piele si la polo dar platesti;) ObrazNick adevarat chestia probata cu usa, n`am vazut nici un ford la care usa sa se inchida cu zgomotul acela incet fara sa troncane...
|
Quote:
Dar nu imi pare rau pentru ca am ales Fiesta , per total raman la alegerea mea si consider in continuare ca Fiesta este peste Polo. |
5 Attachment(s)
si poze :)
|
in lincolnuri si in ford fusion (american, nu euro) am observat ca se tranteste usa ca-n masinile de lux, fara zgomot
on-topic, ca si design prefer Fiesta, si interior si mai ales exterior. |
La tinuta de drum pot sa ma pronunt dupa ce am mers si in oras si pe afara ca stau bine amandoua pe drum , merg bine , motoare economice si nu chiar puturoase , la consum am iesit mai bine cu fiesta (in regim urban vorbind) 5.1 "consum la full" , in timp ce cu polo am iesit 5.7
|
Dupa voturi, Fiesta devine "Siesta" in fata noului Polo ;-) Si eu votez Polo!
|
:) bai terminati ma cu jignirile ca nu ajungeti nicaieri, razv sustine VW ca are unul, sau cine stie, obrazNICK sustine Fordul si asa mai departe, sincer am ajuns la concluzia ca ambele masini pot fi alese doar dupa gustul fiecaruia! La fel cum ai avea de ales intre un BMW 5 si E-Class! La ora actuala batalia intre masini este foarte stransa si nu prea se poate face diferenta!
|
Quote:
|
Ford Fiesta,Echipare Trend,culoare Blue Ambition,pret DDP 12030 Euro ....Parerea Mea:)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:16. |
- Copyright 2026 4Tuning