Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Ford Fiesta vs VW Polo (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/14465-ford-fiesta-vs-vw-polo.html)

Cosmin255 09-09-06 19:44

Re: Ford Fiesta vs VW Polo

Quote:

Originally Posted by tfsi (Post 546724)
o masina poate fii mai practica decat alta din aceeasi clasa.chiar daca dimensiuniile masiniilor sunt la fel,sunt multe diferente intre ele dupa cum au fost gandite masiniile atat in interior cat si la exterior.dar oricum argumentul lui sasha_z e lipsit de argumentare.depinde la ce se refera...are polo mai multe spatii de depozitare in interior???sau cu fiesta te duci mai fericit la piata???

corect.....

Cronny 26-09-06 11:23

am votat polo imi place mai mult.Aici e vorba de gusturi:D Bafta!

Cosmin255 08-10-06 11:08

Am avut ieri ocazia sa compar Fiesta mea Ghia cu un Polo Attractive
Ce nu mi-a placut la Polo: In primul rand bordul , e plastic ordinar , in al doilea rand consola parca e neterminata , se opreste brusc in aer:)..... nu are volan + schimbator imbracate in piele , nu are parbriz incalzit, si nici jante din aliaj usor . Si nu mi-a mai placut o chestie , prin grila fatza se vede ceva alb , de la motor .... nu ma pricep la mecanica ....
Ce mi-a placut : nici nu stiu cum sa explic...cand am inchis portiera am obsevat ca nu se tranteste daca o inchizi cat de cat normal:)

Astazi o sa merg cu el si o sa spun si impresiile despre cum trage

Eugen_TL 08-10-06 11:24

idem.... eram de fata ;)

The_Mask 08-10-06 12:00

poti avea si volan si schimbator piele si la polo dar platesti;) ObrazNick adevarat chestia probata cu usa, n`am vazut nici un ford la care usa sa se inchida cu zgomotul acela incet fara sa troncane...

Cosmin255 09-10-06 14:50

Quote:

Originally Posted by The_Mask (Post 578931)
poti avea si volan si schimbator piele si la polo dar platesti;) ObrazNick adevarat chestia probata cu usa, n`am vazut nici un ford la care usa sa se inchida cu zgomotul acela incet fara sa troncane...

Normal ca poti avea daca platesti , ma referam la dotari stock...era lesne de inteles....mi-a placut masina per total.Si inca ceva mi-am adus aminte , parca stai mai comod in scaun , park e un pic mai confortabil Polo.
Dar nu imi pare rau pentru ca am ales Fiesta , per total raman la alegerea mea si consider in continuare ca Fiesta este peste Polo.

Cosmin255 19-10-06 15:19

5 Attachment(s)
si poze :)

pimp_lex 19-10-06 20:43

in lincolnuri si in ford fusion (american, nu euro) am observat ca se tranteste usa ca-n masinile de lux, fara zgomot

on-topic, ca si design prefer Fiesta, si interior si mai ales exterior.

Cosmin255 19-10-06 22:30

La tinuta de drum pot sa ma pronunt dupa ce am mers si in oras si pe afara ca stau bine amandoua pe drum , merg bine , motoare economice si nu chiar puturoase , la consum am iesit mai bine cu fiesta (in regim urban vorbind) 5.1 "consum la full" , in timp ce cu polo am iesit 5.7

RaZv 21-10-06 05:59

Dupa voturi, Fiesta devine "Siesta" in fata noului Polo ;-) Si eu votez Polo!

The_Mask 21-10-06 13:04

:) bai terminati ma cu jignirile ca nu ajungeti nicaieri, razv sustine VW ca are unul, sau cine stie, obrazNICK sustine Fordul si asa mai departe, sincer am ajuns la concluzia ca ambele masini pot fi alese doar dupa gustul fiecaruia! La fel cum ai avea de ales intre un BMW 5 si E-Class! La ora actuala batalia intre masini este foarte stransa si nu prea se poate face diferenta!

AdriANNO 21-10-06 23:36

Quote:

Originally Posted by obrazNICK (Post 342334)
Chiar sunt curios de opiniile voastre , masinile cu dotari ceva mai din belsug ajung lla ~ 14000 euro cu motor 1.4 TDCI respectiv 1.4 TDI .
Am ales aceste modele deoarece stiu ca sunt dintre cele mai cautate , fiind cele mai scumpe din clasa lor , clasa la care tot mai multi dintre noi apelam datorita traficului infernal din orase.

vw polo 1.4 tdi ;)

thor 25-10-06 01:36

Ford Fiesta,Echipare Trend,culoare Blue Ambition,pret DDP 12030 Euro ....Parerea Mea:)

Cosmin255 26-10-06 11:28

Quote:

Originally Posted by thor (Post 597958)
Ford Fiesta,Echipare Trend,culoare Blue Ambition,pret DDP 12030 Euro ....Parerea Mea:)

ce-i cu asta?

thor 26-10-06 12:34

Quote:

Originally Posted by obrazNICK (Post 599446)
ce-i cu asta?

alegerea mea,intre Polo Si Fiesta:D

All times are GMT +2. The time now is 12:16.

- Copyright 2026 4Tuning